default-image

Ο άτυχος Σωκράτης και ο ψύχραιμος Κλοπ...

Ποδόσφαιρο
Ο άτυχος Σωκράτης και ο ψύχραιμος Κλοπ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γίνονται πολλά και περίεργα αυτές τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όπως αυτό το «όχι» σε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο το οποίο...ξεστόμισε η Άρσεναλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telefoot η γαλλική ομάδα έκανε πρόταση για τον Έλληνα αμυντικό, ώστε να τον αποκτήσει δανεικό ως το καλοκαίρι και στη συνέχεια να τον αποκτήσει ως ελεύθερο από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιο του.

Ωστόσο η ομάδα του Λονδίνουν δεν ήταν θετική να παραχωρήσει με αυτό τον τρόπο τον παίκτη και απέρριψε την πρόταση.

Πάντως φαίνεται ότι και η Έβερτον έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Σωκράτη, ενώ ζεστή είναι και η Ρόμα. Προς το παρόν όμως ο Σωκρατες είναι άτυχος αφού δεν έχει καλή αντιμετώπιση. Την ίδια ώρα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει και να δικαιολογήσει την...εφτάρα ο Κλοπ και όπως είπε τα έχει δει όλα καθώς είναι 53 ετών.

Διαφωνούμε αλλά τον σεβόμαστε... «Είμαι 53 και έχω δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω μια λύση για τα πάντα. Η Άστον Βίλα τα πήγε πολύ καλά και εμείς πολύ άσχημα. Μπορούμε να αμυνθούμε πολύ καλύτερα από ότι απόψε (σ.σ. την Κυριακή). Κάναμε τα λάθη στις λάθος στιγμές και αυτό σημαίνει πως δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News