ΕΠΣΗ: Σέντρα το σαββατοκύριακο σε Α1 και Α2

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Σέντρα το σαββατοκύριακο σε Α1 και Α2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης

Σέντρα την Κυριακή σε Α1 και Α2 ΕΠΣΗ με νέο πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος τον Γιώργο Πλούταρχο Κουτεντάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: "Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:   1) Ο κ. Θεόφιλος Ασλάνης ενημέρωσε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορεί να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφασίστηκε ομόφωνα να είναι ο κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης. Οι κ.κ. Γιώργος Φανουράκης και Μανώλης Μαθιουδάκης παραμένουν μέλη της Επιτροπής.   

2) Εστάλη αίτημα στην ΕΠΟ και αναμένεται απάντηση γραπτώς από την Ομοσπονδία ώστε να υπαρξει διευκόλυνση για τις οφειλές των σωματείων.

  3) Αναφορικά με την έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν κανονικά το προσεχές σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου με την 1η αγωνιστική της Α1 και της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ. Ο κ. Κουτεντάκης επικοινώνησε με την ΓΓΑ και τον κ. Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Λόγω του ότι το Ηράκλειο είναι περιοχή που τελεί υπό μέτρα αυξημένης επιτήρησης για την πανδημία, οι αγώνες θα γίνονται με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες στους πάγκους, θερμομέτρηση, αντισηπτικά κ.α.) και ανώτερο αριθμό 50 ατόμων εντός αγωνιστικού χώρου. Τα γηπεδούχα σωματεία είναι υπεύθυνα για την τήρηση των μέτρων. Μέχρι την Παρασκευή κάθε ομάδα (γηπεδούχος και φιλοξενούμενη) θα πρέπει να στέλνει με email στην ΕΠΣ Ηρακλείου ([email protected]) την αποστολή με τα άτομα που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ και μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, ΟΛΟΙ οι αγώνες διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. πράγμα που σημαίνει ότι απαγορεύεται η παρουσία θεατών στα γήπεδα. Μόνο αξιωματούχοι, υπάλληλοι, άτομα με λειτουργία εργασίας και διαπιστευμένοι των μέσων ενημέρωσης/δημοσιογράφοι, επιτρέπεται να βρίσκονται στο γήπεδο.   4) Έγινε συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων Γ' Εθνικής και Τοπικών Πρωταθλημάτων που ανήκουν πλέον στην Ένωση. Ορίστηκε επιτροπή τηλεοπτικών που αποτελείται από τους κ.κ. Τζώρτζογλου, Παπαδάκη και Φανουράκη.   5) Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες ενόψει της συνάντηση που θα γίνει αύριο Τρίτη 06/10 και ώρα 18:00 στα γραφεία της ΕΠΣΗ με τα σωματεία για το νέο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News