Φιλική ήττα με 5-0 για τον Ηρόδοτο στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
Φιλική ήττα με 5-0 για τον Ηρόδοτο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό αντίπαλο

Σε εξαιρετική κατάσταση ήταν σήμερα τα Χανιά, με τον Ηρόδοτο να μην μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των γηπεδούχων και να γνωρίζει την εκτός έδρας φιλική ήττα με 5-0.

Η ΠΑΕ Χανιά έκανε την καλύτερή της εμφάνιση στην περίοδο της προετοιμασίας και σημείωσε πέντε γκολ απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα όπως ο Ηρόδοτος που δεν είχε μέχρι τώρα φιλική ήττα στην προετοιμασία

Τρία γκολ σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο με Κάσσο στο 17’, Βρεττό στο 19’ και Δημητριάδη στο 45’ ενώ στην επανάληψη σκόραραν στο 75’ ο Μπραμπίγια και στο 79’ ο Γιάκος μετά από προσπάθεια του Κάρλος που σταμάτησε στο δοκάρι.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης (46′ Λαμπίρης, 80′ Τριανταφυλλάκης), Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης (78′ Λάμτσε), Ανδρέου (46′ Σωτηράκος), Καμαρά (46′ Ουνγιαλίδης), Παναγιωτούδης (72′ Μπραμπίγια), Πλέγας (60′ Καρτσαμπάς), Κάσσος (65′ Σουντουρά), Βρεττός (80′ Μυφτάρι), Δημητριάδης (46′ Κάρλος, 88′ Καστανοπουλάκης), Διαμαντόπουλος (46′ Γιάκος).

Ηρόδοτος (Νίκος Κουρμπανάς): Γεωργίου (46′ Λουτριώτης), Λούσι (46′ Καργιωτάκης), Κανδυλάκης, Καρβούνης (65′ Χαρίτος), Αρκουδας, Κασαπάκης (69′ Κίσσας), Καλαμιώτης (81′ Κοντογιάννης), Δ. Κοιλιάρας, Μυλωνάς (81′ Καλφούντζος), Γκίνη, Ποτουρίδης (54′ Κουσίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News