ΟΦΙ-Εργοτέλης: Φιλικό με άρωμα Super League 2

Ποδόσφαιρο
ΟΦΙ-Εργοτέλης: Φιλικό με άρωμα Super League 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι θα γίνει σήμερα στις 17:15 στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας

Μετά την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, Εργοτέλης και ΟΦΙ θα πάρουν σήμερα μια γεύση από τις μονομαχίες που θα γίνουν στην Super League 2, με το μεταξύ τους φιλικό που θα γίνει στις 17:15 στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας. Οι δύο προπονητές Γιάννης Ταουσιάνης και Μανόλης Παπαματθαιάκης θα δουν τους παίκτες σε ένα τεστ με συνθήκες πρωταθλήματος και σίγουρα θα βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναφορικά με την προετοιμασία, ο Εργοτέλης προπονήθηκε χθες το πρωί στο βοηθητικό του Παγκρητίου και το τεχνικό τιμ εστίασε στο φιλικό με τον ΟΦΙ. Συγκεκριμένα μετά την προθέρμανση, πραγματοποιήθηκαν ταχύτητες αντίδρασης ενώ το κύριο μέρος του προγράμματος περιείχε δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές κατευθύνσεις. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα έκανε για ακόμη μια μέρα ο Μποτέ.

Όσον αφορά τον ΟΦ Ιεράπετρας, οι ρυθμοί έχουν ανέβει μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής στην Super League 2 και υπάρχει και μεταγραφικός πυρετός. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα αποκτήθηκαν οι Μπαράτα και Αργκιλέσι, γνωστοί από την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια σε Εργοτέλη και Ηρόδοτο αντίστοιχα, ενώ παίκτης της ομάδας είναι και ο 22χρονος Μάριος Καψάλης (δεξί μπακ), τον οποίο γνωρίζει καλά ο Παπαματθαιάκης από την κοινή τους συνύπαρξη στον Καραϊσκάκη Άρτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News