ΟΦΗ: Το «μοντέλο» μίλησε με Φιγκεϊρέδο

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Το «μοντέλο» μίλησε με Φιγκεϊρέδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πολλαπλάσια τιμή σε σχέση το κόστος αγοράς – Η «Γραμμενοταγωδία» και η… βεβήλωση στο όνομα της Αγιάς Σοφιάς»

Το μοντέλο ΟΦΗ άρχισε να κινείται μέσα στους κύκλους της προοπτικής του με την επιβεβαίωση της μεταγραφής του του Ζοάο Φιγκεϊρέδο στην  Αλ Γουάσλ, από την οποία  θα βάλει στα ταμεία του περίπου 1 εκατ. ευρώ, διατηρώντας και ποσοστό μεταπώλησης!

Η είδηση μάλλον προτιμά τα χρώματα της επιτυχίας καθώς ισχυροποιεί οικονομικά τα ταμεία με πολλαπλάσια κέρδη από το κόστος της αγοράς του ποδοσφαιριστή, αφήνοντας την σημαντική απώλεια να αναπληρωθεί με μια νέα ή και δύο μεταγραφές για να καλυφτεί η θέση του.

Η κατάσταση της οικονομίας και του ποδοσφαίρου, δεν σηκώνει παλιές εμμονές, ενώ και το ίδιο το σύγχρονο μοντέλο του ΟΦΗ στηρίζει την ανάπτυξή του σε τέτοιου είδους κινήσεις μέσα από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών.  Ο 24χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από τον ΟΦΗ και μέσα σε μικρό διάστημα αύξησε την ποδοσφαιρική του αξία.

-(Υπάρχει αντίδοτο στην έλλειψη φορ στον ΟΦΗ εν όψει Λαμίας. Μια χαρά είδαμε να είναι ο Γιώργος Βλαστός παραλαμβάνοντας το βραβείο το βράδυ της Πέμπτης! Βλαστάρι!)

Ο ΟΦΗ έχει μέλλον και γίνεται πειστικό από τον τρόπο της λειτουργίας του στα ποδοσφαιρικά θέματα, αξίζοντας την υπομονή και την στήριξη, χωρίς τις παλαιού τύπου αντιδράσεις, τουλάχιστον από όσους αγαπούν και στηρίζουν την προοπτική του.

Κοιτάμε μπροστά και ψηλά, λένε οι φιλόσοφοι και οι αναλυτές της ζωής. Ο ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, κρατά την εμπειρία και συνεχίζει στις άλλες προκλήσεις των εγχώριων διοργανώσεων.

Η αλήθεια είναι ότι η κρίση της πανδημίας πήγε πολλά πίσω και στην ποδοσφαιρική μας πραγματικότητα, με τις ομάδες να ψάχνονται ακόμη με ανοικτό το μεταγραφικό μέτωπο για την ολοκλήρωση των ρόστερ τους.

Οι εγχώριες Ποδοσφαιρικές Αρχές, άλλωστε, δεν έκαναν ότι θα έπρεπε για τη αντιμετώπιση των καταστάσεων και φάνηκε περίτρανα από τις κινήσεις της ΕΠΟ στον τελικό του κυπέλλου. Λίγο έλλειψε άλλωστε να είχε αναβληθεί και η πρεμιέρα της Superleague και οι «ευρωπαίοι» να μην είχαν ούτε ένα ματς στα πόδια τους.

Αλλά ο διπλός αποκλεισμός των ΟΦΗ και Άρη, σμπαράλιασε την αισιοδοξία που προκάλεσε η μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα.

Η Ελλάδα, παραμείνει στην 18η θέση με 21.500 βαθμούς την ώρα που Κροατία (21.175)  και Τσεχία  (20.500) συνεχίζουν με τέσσερις ομάδες και την απειλούν για καναβάτσο.

Γραμμενοτραγωδία!

-«Γραμμενοτραγωδία! Η UEFA στέλνει στην Αλβανία τον τελικό του Conference League λόγω ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά». Ο τίτλος του Βίκτωρα που τα λέει όλα. Όπως κι αυτός: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι… Big Brother»!

Στην ΕΠΟ έμειναν ακάλυπτοι από ψηλότερα αναγκαζόμενοι να βάλουν την ουρά στα σκέλια αναβάλλοντας τις εκλογές για τις 23 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε τους περιμένουν κι άλλα πικάντικα…

Εκδικητικοί και ως προς τον Αυγενάκη για να του χρεώσουν το μάρμαρο. Βεντέτα σωστή. Φοβεροί τύποι. Αιμοδιψείς. Κρύβονται ως στρουθοκάμηλοι, κάνοντας παιχνίδια σε βάρος της Κρήτης.

Η φανερή αντίδραση του υφυπουργού; «Η διοργάνωση ενός ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού τελικού στη χώρα μας (θα έπρεπε να) είναι εθνική υπόθεση για όλους! Η απόφαση της ΕΠΟ, να αποσυρθεί παντελώς η ελληνική υποψηφιότητα, παρότι το Παγκρήτιο ήταν φαβορί για το χρίσμα από την UEFA, είναι αδιανόητη. Κι επικίνδυνη...» (Ψάχνοντας στο twitter)

-Το είχαμε σημειώσει από χτες ότι η επιμονή της κυβέρνησης  να ψηφιστεί το σκέλος που αφορούσε τις εκλογές της ΕΠΟ, μπορεί να είχε "μαγειρευτεί" από ανώτερους σεφ. Τελικά το παραμύθι του GΡΕxit δεν είχε... δράκο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News