Οικογένεια Γιαλαμά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση»

Ποδόσφαιρο
Οικογένεια Γιαλαμά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή της οικογένειας του αείμνηστου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Η οικογένεια του Νίκου Γιαλαμά βυθίστηκε στο πένθος, με τον αδόκητο χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα.

Με επιστολή της, ευχαρίστησε τα σωματεία, αθλητικούς και τοπικούς φορείς και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στους δικούς του ανθρώπους, σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή.

Αναλυτικά η επιστολή της οικογένειας Γιαλαμά:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πλήθος συλλυπητηρίων και μηνυμάτων συμπαράστασης και συμπόνιας στο μεγάλο πένθος που βιώσαμε και βιώνουμε από την απώλεια του λατρεμένου μας Νίκου.

Ευχαριστούμε τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τους βουλευτές Ηρακλείου κ.κ. Μάξιμο Σενετάκη και Χάρη Μαμουλάκη, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, τον αντιπερεριφερειάρχη Κρήτης κ. Νίκο Συριγωνάκη, την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον πρόεδρο της  κ. Μιχάλη Μπούση, την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο της κ. Νίκο  Τζώρτζογλου, την Κολυμβητική ομοσπονδία και τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο, το τεχνικό επιτελείο Καλλιτεχνικής κολύμβησης και την κα Μαρία Θηβαίου, τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, ένα- ένα χωριστά τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ  και τον πρόεδρο τους κ. Σήφη Κορωνάκη, τη θύρα 4 και όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ, την Άθλεση και τον Ωρίωνα.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα αθλητικά Σωματεία που ο Νίκος αγωνίστηκε και τον τίμησαν, την ΠΑΕ Πανσερραϊκος, τον Αθλητικό Όμιλο Αγίου Νικολάου, τον Αθλητικό όμιλο Χανίων, τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, τον Αθλητικό όμιλο Γιούχτα Αρχανών, τον όμιλο φιλάθλων  Πατούχα Βιάννου, τον Αθλητικό όμιλο Δαμάστα και όλα τα άλλα ποδοσφαιρικά και αθλητικά σωματεία που με τις ανακοινώσεις τους και τα μηνύματα αγάπης προς το Νίκο, μας συμπαραστάθηκαν.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο Εκπαιδευτικών οδήγησης Ηρακλείου, τις σχολές Μαυρόκωστα, το νηπιαγωγείο Τα Μελισσάκια, το σύλλογο προπονητών Ηρακλείου, το γραφείο τελετών κ. Κώστα Μπουνάκη, σύσσωμο τον αθλητικό τύπο και όλους όσους συμμετείχαν στο πένθος μας.

Σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας με τα ζεστά σας λόγια, την σκέψη σας, την αγάπη σας, τα τηλεφωνήματά σας, τα συλλυπητήρια μηνύματά σας. Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε – έως και την ώρα τούτη – να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδερφού, παιδιού και θείου.

Θα τον θυμόμαστε με το γλυκό του χαμόγελο, τη βαθιά του ενσυναίσθηση, τη μεγαλοσύνη της καρδιάς του, το αστείρευτο χιούμορ του, την αγάπη του για τα παιδιά και τον αθλητισμό που υπηρέτησε πιστά, την αφοσίωσή του στις Αρχές και τις Αξίες της ζωής.

Αγαπημένε μας Νίκο, Καλό σου ταξίδ … Σ' ευχαριστούμε για όλα όσα μας πρόσφερες…

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Η Οικογένεια Νίκου Γιαλαμά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News