Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα και ντεμπούτο Πογιάτος σήμερα στην Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα και ντεμπούτο Πογιάτος σήμερα στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αρκετές απουσίες οι "πράσινοι"...

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις (20:30) τον Αστέρα στην Τρίπολη και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τη νέα χρονιά...

Ο Ντάνι Πογιάτος, που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν των γνωστών απουσιών των τραυματιών Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδη και Ιωαννίδη, εκτός έμεινε ο Σένκεφελντ λόγω τραυματισμού στον γλουτό από άτσαλη πτώση, ο νεοαποκτηθείς Χουανκάρ γιατί δεν ήρθε εγκαίρως το δελτίο του, αλλά και ο Εμμανουηλίδης που υπέστη διάστρεμμα.

Ο Ισπανός τεχνικός στο 4-3-3, που προκρίνει ως βασικό σύστημα για την ομάδα που «χτίζει», θα έχει τον Διούδη στο τέρμα, τους Βέλεθ και Πούγγουρα στόπερ, τον Φακούντο Σάντσες στο δεξί και πιθανότατα τον Μαυρομμάτη (αουτσάιντερ ο Ζαγαρίτης) στο αριστερό άκρο άμυνας. Ο Κουρμπέλης θα είναι αμυντικό χαφ, με τους Μπουζούκη και Αγιούμπ εσωτερικούς μέσους θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ ο Σαβιέρ και ο Μακέντα θα πλαισιώνουν τον Καρλίτος στην επίθεση.

Στην αποστολή, πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News