Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα ο Νίλσεν Περέιρα

Ποδόσφαιρο
Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα ο Νίλσεν Περέιρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα από σήμερα ο Νίλσεν Περέιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα από τη Βίκινγκ. Ο νεαρός αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 16.

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 1999 στο Σταβάγκερ της Νορβηγίας. Σε πολύ μικρή ηλικία κατάλαβε πως ο δρόμος που θα ακολουθούσε ήταν αυτός του πατέρα του. Ο Τόμας Περέιρα είχε μία γεμάτη καριέρα στο νορβηγικό ποδόσφαιρο, ως αριστερός μπακ, κυρίως στη Βίκινγκ, την οποία υπηρέτησε για 12 χρόνια.

Ο υιός Περέιρα σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στην τοπική Σταβάγκερ και δύο χρόνια μετά, πήρε μεταγραφή για τη Βίκινγκ, τη μεγάλη ομάδα της πόλης. Μετά από τέσσερα χρόνια κατάφερε να πάρει προαγωγή για την πρώτη ομάδα και στις 26 Νοεμβρίου του 2017 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σε αναμέτρηση κόντρα στη Σταμπάεκ.

Ένα χρόνο μετά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και σταδιακά πήρε θέση βασικού. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 αγωνίστηκε συνολικά σε 39 αγώνες, πέτυχε τέσσερα γκολ, μοίρασε οκτώ ασίστ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός Κύπελλου.

Το 2019 κλήθηκε και στην Κ21 της χώρας, με την οποία μετράει δύο συμμετοχές. Η νορβηγική σχολή ποδοσφαίρου βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και ο Περέιρα βρισκόταν στα μπλοκάκια πολλών σκάουτερ ανά την Ευρώπη.

Η ταχύτητα, η τεχνική κι η συνέπεια που δείχνει στο παιχνίδι του τον έκαναν να ξεχωρίσει, με τον ΠΑΟΚ τελικά να είναι αυτός που κέρδισε την υπογραφή του.Καλώς ήρθες Άντριαν!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News