Φερέιρα: Η Μπενφίκα φαβορί, αλλά...

Ποδόσφαιρο
Φερέιρα: Η Μπενφίκα φαβορί, αλλά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ενόψει Ευρώπης...

Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Άμπελ Φερέιρα σχολίασε και το ματς με τη Μπενφίκα που έχρισε φαβορί.

Αναλυτικά είπε: «Ο αντίπαλος είναι το φαβορί. Έχει επενδύσει πολύ. Έχει τοπ επιπέδου παίκτες και προπονητή. Ατομικά και ομαδικά έχουν μεγάλη ποιότητα. Όμως, εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Έχουμε ομαδικό πνεύμα. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Διαθέτουμε ποιότητα και θα ξεπεράσουμε τα όρια μας για να προκριθούμε. Είναι ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά. Πρέπει να το πιστέψουμε. Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά και θα έχουμε τη θετική ενέργεια και την αύρα των φίλων του ΠΑΟΚ έστω και από μακριά.

Στην Ελλάδα μιλάνε συνεχώς για φυσική κατάσταση. Για εμένα αυτό είναι ένα μόνο κομμάτι. Υπάρχει το τεχνικό, το τακτικό και το πνευματικό. Αν ένας παίκτης χάσει τη μπάλα πολλές φορές θα τρέξει να την κερδίσει. Κάποια στιγμή θα κουραστεί και όλοι θα πιστέψουν ότι δεν έχει καλή φυσική κατάσταση.

Για τη στιγμή που βρισκόμαστε πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για ένα ματς τέτοιας έντασης με την Μπενφίκα. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να έχουν την κατοχή γιατί θα πρέπει να τρέξουμε και τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για εμάς. Θα πρέπει εμείς να κρατήσουμε τη μπάλα και να τους αναγκάσουμε να τρέξουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News