Έφτασε η ημέρα του τελικού για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Έφτασε η ημέρα του τελικού για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέντρα στις 21.00 στο Πανθεσσαλικό του Βόλου...

Η μέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ήρθε με... την τρίτη προσπάθεια! ΑΕΚ και Ολυμπιακος θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στο βόλο και οι δυο προπονητές έχουν κάνει τα πλάνα τους.

Ο Μάσιμο Καρέρα από την πλευρά του έχει καταλήξει στο 4-3-3 για την ΑΕΚ. Την "κιτρινόμαυρη" εστία θα υπερασπιστεί ο Τσιντώτας μετά την πώληση του Μπάρκα στη Σέλτικ. Ο Μπακάκης θα παίξει δεξιός μπακ και στο άλλο άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Λόπες. Στο κέντρο των μετόπισθεν ο Ιταλός κόουτς θα χρησιμοποιήσει τους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα.

Ο Σιμόες θα είναι κόφτης, έχοντας λίγο πιο μπροστά του στον άξονα τους Κρίστιτσιτς και Μάνταλο. Ο Ολιβέιρα θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής οι Λιβάγια (αριστερά) και Βέρντε. Στον πάγκο για την Ένωση θα βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Παουλίνιο, Σταμούλης, Μιτάι, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλος.

Στον Ολυμπιακο ο Μαρτίνς κάτω από τα γκολπόστ θα χρησιμοποιήσει τον 17χρονο Κωνσταντίνο Τζολάκη και όχι τον Μπομπί Αλέν που θα βρίσκεται στον πάγκο. Στο δεξιό άκρο της άμυνας θα δούμε τον Μπρούνο, ο οποίος είναι εξτρέμ, αλλά στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και ως μπακ. Εκεί τον δοκίμαζε το τελευταίο διάστημα ο 50χρονος προπονητής των "ερυθρόλευκων".

Αριστερός μπακ θα παίξει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι δύο Σενεγαλέζοι, Σισέ και Μπα. Ο Σεμέδο άλλωστε, που βέβαια είναι διαθέσιμος, έχασε προπονήσεις λόγω κορονοϊού. Οι δύο αμυντικοί χαφ στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού θα είναι οι Καμαρά και Μπουχαλάκης.

Αναφορικά με τη μεσοεπιθετική τριάδα, στα δύο άκρα θα δούμε τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς και ο Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Υπάρχει και ενδεχόμενο χρησιμοποίησης στο αρχικό σχήμα του Φορτούνη...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News