Συγκλονίζει ο Γιώργος Στεφανουδάκης για το Νίκο Γιαλαμά

Ποδόσφαιρο
Συγκλονίζει ο Γιώργος Στεφανουδάκης για το Νίκο Γιαλαμά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μήνυμα από τον γιατρό που έζησε μαζί με τον Γιαλαμά την χρυσή εποχή Γκέραρντ στον ΟΦΗ

Μπροστά στο θάνατο τα λόγια είναι φτωχά… Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το «φευγιό» του Νίκου Γιαλαμά… Η Κρήτη πενθεί για έναν άνθρωπο που έγινε γνωστός μέσα από το ποδόσφαιρο, ωστόσο τα ψυχικά του χαρίσματα ήταν τέτοια που δεν πρόκειται ποτέ να αφήσουν να σβήσει η μνήμη του από τις καρδιές μας.

Στα εκατοντάδες μηνύματα για την τραγική αυτή απώλεια, κρατάμε αυτό του γιατρού, Γιώργου Στεφανουδάκη. Εκείνου που μαζί με τον Νίκο Γιαλαμά και πολλά άλλα παιδιά, έζησαν τα μοναδικά χρόνια του Γκέραρντ στον ΟΦΗ.

Το μήνυμα του γιατρού συγκλονίζει… Περιγράφει το μεγαλείο του Νίκου Γιαλαμά, δίνοντας αξία σε κάθε λέξη που χρησιμοποιεί. Αξίζει να το διαβάσετε…

«Η ζωή Νίκο μου είναι ένα θρόισμα ανέμου. Φεύγει για όλους και χάνεται... αλλά μένει η ιστορία μας, η ευγένεια μας, η σεμνότητα μας, η αγωνιστικότητα και καρτερικότητα μας και το σπουδαιότερο εκείνο το ΑΚΑΚΟ, το γεμάτο καθαρότητα ψυχής, ΧΑΜΟΓΕΛΟ που σε χαρακτήριζε.

Θα μείνεις Νίκο μου, ένα από τα δομικά στοιχεία της πυραμίδας του ΟΦΗ.

Στην απαραίτητη Ιστορία του σωματείου, απαραίτητο πρόσωπο προς μίμηση.

Κοινοί άνθρωποι είμαστε πολλοί με χαρακτηριστικά παράξενα και δύσκολα και όσο οι εποχές αλλάζουν αυτό επιδεινώνεται... όμως άνθρωποι σαν εσένα αφήνουν πίσω τους κληρονομιά μαθήματα του ψυχικού τους πλούτου.

Εσύ ξέρουμε που θα πας... όμως οι πίσω, οι άνθρωποι σου σίγουρα θα περάσουν μπόρα.... Θα περάσει όμως και θα 'ρθει με τον καιρό και γαλήνη. Τότε να κοιτάξεις πίσω σου να τους χαμογελάσεις και να τους αγκαλιάσεις με το Ζεστό σου βλέμμα.

Θα σε θυμόμαστε! ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ και θα λέω στον εαυτό μου χαλάλι το χρόνο τον κόπο και ότι άλλο για τέτοια παιδιά που γνώρισα στον ΟΦΗ και στη ζωή μου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News