Δαμάστα: Φιλικό στη Νάξο το Σάββατο με τον Πανναξιακό

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Φιλικό στη Νάξο το Σάββατο με τον Πανναξιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατό φιλικό «τεστ» για την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού

Στη Νάξο θα ταξιδέψει το Σάββατο η ομάδα της Δαμάστας, όπου το απόγευμα της ίδιας μέρας (18:30) θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό.

Πρόκειται για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, όπου ο Γιάννης Χατζησεβαστός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Κυριακή.

Η επίσημη ενημέρωση: «Έναν σπουδαίο φιλικό αγώνα εκτός Κρήτης περιλαμβάνει η συνέχεια της προετοιμασίας για τον ΑΟ Δαμάστας. Ο σύλλογος ταξιδεύει αυτό το Σάββατο με προορισμό την Νάξο, εκεί όπου στις 18:30 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό. Να τονίσουμε ότι ο Πανναξιακός ήταν πρωταθλητής πέρυσι στην Α' ΕΠΣ Κυκλάδων και θα αγωνιστεί φέτος στην Γ' Εθνική. Μάλιστα μαζί με τον ΑΟ Δαμάστας ήταν μεταξύ των τεσσάρων πρωταθλητών στην Ελλάδα που κατέκτησαν τους τίτλους πριν την διακοπή λόγω κορωνοϊού (οι άλλες δύο ήταν ο Εθνικός Γιαννιτσών στην ΕΠΣ Πέλλας και ο ΑΠΟ Βελούχι στην ΕΠΣ Ευρυτανίας).

Η αποστολή της Δαμάστας θα συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι Ηρακλείου για την αναχώρηση για Νάξο ενώ θα επιστρέψει στην βάση της το απόγευμα της Κυριακής.

Στην Νάξο θα ταξιδέψουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και οι συνοδοί της αποστολής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News