Αμπιντάλ: «Σπουδαίο για την Κρήτη που έχει ομάδα στο Europa League»

Ποδόσφαιρο
Αμπιντάλ: «Σπουδαίο για την Κρήτη που έχει ομάδα στο Europa League»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλειστική συνέντευξη από την Ελούντα του παλαίμαχου Γάλλου αστέρα του ποδοσφαίρου στην ΚΡΗΤΗ TV

Ο Ερίκ Αμπιντάλ στο περιθώριο της συνάντησής του με τους ανθρώπους του ΑΟ Δαμάστας αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και έκανε την τιμή να μιλήσει στην κάμερα ΚΡΗΤΗ TV!

Στην αποκλειστική συνέντευξη στον Μανόλη Βαρδαλαχάκη ο σπουδαίος Γάλλος παλαίμαχος διεθνής μας μίλησε για την Ελούντα και την οικογένεια Ανδριαδάκη, για τον ΟΦΗ, τα σχέδιά του αλλά και για την Δαμάστα…

Ερίκ βρίσκεσαι στην Κρήτη, στην Ελούντα, υποθέτω ότι εδώ είναι πλέον ο δικός σου παράδεισος;

«Ήρθα εδώ πριν δύο χρόνια και για εμένα ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Πρώτα από όλα γιατί ένας καλός μου φίλος, ο Πιερ Ισά, γνώριζε τον Νικόλα Ανδριαδάκη και πριν δύο χρόνια ανακάλυψα αυτό το φανταστικό ξενοδοχείο, αυτό τον υπέροχο τόπο. Μετά από αυτό είπα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστρέψω με την οικογένειά μου για να τους δείξω ακριβώς είναι η Κρήτη, πόσο όμορφα είναι εδώ και για εμένα είναι το κατάλληλο μέρος για ξεκούραση».

Η Κρήτη έχει τώρα μια ομάδα στο Europa League, τον ΟΦΗ, τον οποίο ασφαλώς γνωρίζεις από το πέρασμά σου από το ελληνικό ποδόσφαιρο…

«Είναι πολύ σημαντικό για το νησί που θα έχει μια ομάδα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος στην Κρήτη που υποστηρίζει τον ΟΦΗ. Τους εύχομαι να απολαύσουν την παρουσία τους στο Europa League και ασφαλώς είναι ένα σπουδαίο βήμα για το Club».

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη λόγω της πανδημίας με τον Covid-19 …

«Για την πανδημία θα πω έχει επηρεάσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πρέπει όλοι να είμαστε προσεχτικοί, να κρατάμε αποστάσεις και να φοράμε μάσκες. Εγώ δεν βιάζομαι για το επόμενο βήμα μου. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου ως αθλητικός διευθυντής…».   

Τι έχετε να πείτε για την οικογένεια Ανδριαδάκη που σας παρέχει αυτή την εξαιρετική φιλοξενία στην Ελούντα;

«Tον Νίκο και τον Αθηναγόρα τους γνώρισα πριν δύο χρόνια και πρέπει να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια Ανδριαδάκη. Είναι μια πολύ ευγενής οικογένεια, με σεβασμό, έχουν μια όμορφη φιλοσοφία για την ζωή και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και θα είμαι πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζω».

Τέλος, ένα σχόλιο για την ομάδα του Νίκου, την Δαμάστα, με τους ανθρώπους της συναντηθήκατε και τα είπατε για αρκετή ώρα;

«Εύχομαι τα καλύτερα για την Δαμάστα, να έχει πάντα επιτυχίες, έχει έναν αξιόλογο πρόεδρο ε τον οποίο συναντήθηκα και μου έκανε εντύπωση η φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Ασφαλώς δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο, εύχομαι στην Δαμάστα να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και να κάνει κάτι ανάλογο με τον ΟΦΗ, να αγωνιστεί στο μέλλον στο Europa League ή στο Champions League. Καλή επιτυχία Δαμάστα»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News