Εργοτέλης: Με Κόνραντ 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Με Κόνραντ 1-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυνατή φιλική αναμέτρηση με τους «κιτρνόμαυρους» να αντιμετωπίζουν τον αξιόμαχο Γιούχτα

Την ευκαιρία να τσεκάρουν σε ικανοποιητικό βαθμό την πορεία της προετοιμασίας Εργοτέλη και Γιούχτα είχαν σήμερα ο Γιάννης Ταουσιάνης και ο Μηνάς Πίτσος στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 απέναντι στους Αρχανιώτες με γκολ που σημείωσε με πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο ο Τάιρον Κόνραντ. Οι δύο προπονητές μετά τον παιχνίδι δήλωσαν ικανοποιημένοι για τα δείγματα γραφής που παρουσίασαν οι ομάδες τους.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 21ο λεπτό ο Κωστανάσιος έπειτα από μια ωραία κίνηση έκανε ένα ωραίο σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του αντιπάλου γκολκίπερ.

Τρία λεπτά μετά, ο Conraad κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο, να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 31' ο Akraam με ένα σουτ μέσα απ' τη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

 43' Ωραία ομαδική προσπάθεια, με τον Κωστανάσιο να βγάζει μια ωραία πάσα στον Τσέλιο ο οποίος μοίρασε στον Μανουσάκη όπου με δυνατό πλασέ ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Γιούχτα, να προβεί σε μια δύσκολη απόκρουση.

Στο 52' ο Αζίζι με σουτ στο πρώτο δοκάρι ανάγκασε τον Κόλλια σε μια δύσκολη επέμβαση.

Στο 75' ο Πλουσής επιχείρησε ένα δυνατό μακρινό σουτ που κατέληξε στα χέρια του Τζελέπη. Οι κιτρινόμαυροι απάντησαν στο αμέσως επόμενο λεπτό, δυνατό σουτ απ' τον Μανουσάκη να αποκρούεται αυτή τη φορά απ' τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Ο Πατρινός με μια ωραία μπαλιά έβγαλε τον Μανουσάκη σε θέση βολής, με το σουτ του τελευταίου να εξουδετερώνει ο Χρήστου, στο 85'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος (65' Τζελέπης), Κόλα (46' Θεοδωράκης), Μπάτζιος (70' Πλαϊτάκης) Σερβιλάκης (65' Λούσι), Neral (46' Κατσούρι) Πέϊος (65' Κουτάντος) Μπουρσέλης (46' Μπουτσάκης), Τσέλιος (46' Αλεξάκης), Akram (46' Πατρινός), Conraad, Κωστανάσιος (46' Αζίζι, 80' Κομνηνός)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας (46' Χρήστου), Κασσωτάκης, Πλουσής Β., Τζανής, Ραπτάκης, Πλουσής Δομ., Σαββίδης, Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου (46' Σφυρογιαννάκης), Ράπτης (62' Μαυροειδής), Γκιόκας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News