O Ερίκ Αμπιντάλ στην Ελούντα - Τα είπε με Παπαδάκη και Δαμάστα!

Ποδόσφαιρο
O Ερίκ Αμπιντάλ στην Ελούντα - Τα είπε με Παπαδάκη και Δαμάστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική συνάντηση για τον ΑΟ Δαμάστας και μια φανέλα δώρο στον τεράστιο Αμπιντάλ που δηλώνει πλέον πιστός οπαδός του συλλόγου

Για τον Ερίκ Αμπιντάλ, αυτή την τεράστια προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η Κρήτη και η Ελούντα αποτελούν τον δικό τους παράδεισο. Έτσι και φέτος ταξίδεψε στο νησί μας, απολαμβάνοντας την φιλοξενία στο «Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel» και του ιδιοκτήτη κ. Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Η παρουσία του παλαίμαχου Γάλλου ποδοσφαιριστή και μέχρι πρόσφατα τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα χάρισε όμως ιστορικές στιγμές για τον ΑΟ Δαμάστας και τον ηγέτη του κ. Αντώνη Παπαδάκη που απέκτησαν έναν καλό φίλο!

Η συνάντηση που έγινε την Πέμπτη στην Ελούντα, με την μεσολάβηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΟ Δαμάστας και «αδερφό» του Αμπιντάλ κ. Νίκο Ανδριαδάκη, χαρακτηρίζεται από τον ΑΟ Δαμάστας ιστορική! Μάλιστα ο Ερίκ Αμπιντάλ απέκτησε πλέον και φανέλα της Δαμάστας με το όνομά του και το αγαπημένο του νούμερο, το «22».

Η ανακοίνωση του ΑΟ Δαμάστα για αυτή την ιστορική συνάντηση στην Ελούντα αναφέρει τα εξής:

"Ερίκ Αμπιντάλ… Μια μεγάλη προσωπικότητα, ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό μυαλό, ένας γεννημένος πρωταθλητής, ένας νικητής της ζωής… Και πλέον ένας καλός φίλος του ΑΟ Δαμάστας! 

Είναι από τις στιγμές που ονειρεύεται κάθε άνθρωπος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, στιγμές μοναδικές, που μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό και στην καρδιά, όταν απέναντί σου έχεις έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως ο Ερίκ Αμπιντάλ!  

Η Πέμπτη 27 Αυγούστου γράφεται πλέον ως άλλη μια ιστορική στιγμή για τον ΑΟ Δαμάστας και όσους συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση με έναν εκ των κορυφαίων του πλανήτη μας! 

Το ραντεβού δόθηκε στην Ελούντα, στο «Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel» με άψογους οικοδεσπότες, τον ιδιοκτήτη κ. Αθηναγόρα Ανδριαδάκη και τον αδερφό του κ. Νίκο Ανδριαδάκη. Δύο ανθρώπους τους οποίος ο σπουδαίος παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκαλεί πλέον «αδέρφια» του και το ίδιο τον αποκαλούν και εκείνοι: Ο αδερφός Ερίκ! 

Ο φυσικός ηγέτης του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνης Παπαδάκης και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου κ. Γιάννης Νικηφόρος, βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι με τον Ερίκ Αμπιντάλ. Συζήτησαν, άκουσαν, έμαθαν αλλά πάνω απ’ όλα έζησαν αυτές τις μοναδικές στιγμές! 

Ασφαλώς ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΟ Δαμάστας κ. Νίκος Ανδριαδάκης ήταν ο… υπαίτιος για την δημιουργία αυτής της ιστορικής συνάντησης για τον ΑΟ Δαμάστας, αποτελώντας μια αεικίνητη δύναμη για το σύλλογο. 

Οι άνθρωποι της Δαμάστας άκουσαν τον Αμπιντάλ να τους μιλά για το δέσιμό του με την Κρήτη, την Ελούντα και την οικογένεια Ανδριαδάκη και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για τα όσα έχει ζήσει στα γήπεδα και κυρίως στην Μπαρτσελόνα, τόσο ως ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια, όσο και ως τεχνικός διευθυντής των "μπλαουγκράνα" μέχρι πρόσφατα.  

Μικρές ιστορίες με τεράστια νοήματα από μια προσωπικότητα που κάθε λέξη είχε την δική της αξία. 

Ο Ερίκ Αμπιντάλ συζήτησε για εκείνους που έχουν σημαδέψει την καριέρα του στα γήπεδα, για τις σχέσεις του με τον Ζιντάν, τον Ροναλντίνιο, τον Μπουφόν, τον «αδερφό» του Τιερί Ανρί που ταξίδεψε από την Αμερική για να τον επισκεφτεί όταν είχε την περιπέτεια υγείας και για άλλους παγκόσμιους θρύλους του ποδοσφαίρου. 

Ασφαλώς για την Μπαρτσελόνα και τις καλές αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε στο club, για τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, για τη συνύπαρξή του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.  

Μίλησε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τον τρόπο λειτουργίας της Μπάρτσα, το πως κινείται ο σύλλογος και τι γίνεται πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αναφορικά με τις μεταγραφές και τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών, όπου τα επίπεδα είναι δυσθεώρητα.

Ήταν μια πολύ όμορφη και χαλαρή συζήτηση, που δεν περιείχε μόνο ποδόσφαιρο, αλλά συζήτηση και για το τένις και για τις «μάχες» του Αμπιντάλ με τον Αθηναγόρα Ανδριαδάκη στο υπερσύγχρονο γήπεδο τένις που διαθέτει το πολυτελές ξενοδοχείο, ένα γήπεδο ποιοτικής κατηγορίας Australian Open και US Open! 

Η ιστορική συνάντηση δεν θα μπορούσε βέβαια να ολοκληρωθεί αλλιώς παρά με τα… χρώματα της Δαμάστας. Ο κ. Νίκος Ανδριαδάκης και ο κ. Γιάννης Νικηφόρος δώρισαν στον Ερίκ Αμπιντάλ μια φανέλα του ΑΟ Δαμάστας με το όνομά του και το αγαπημένο του Νο 22 και μία μάσκα με το σήμα της ομάδας. Εκείνος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον ΑΟ Δαμάστας και στον κ. Αντώνη Παπαδάκη η ομάδα να μεγαλώνει βήμα με βήμα και στο μέλλον να μπορέσει να παίξει στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έχοντας και τον ίδιο πιστό οπαδό. Μάλιστα ο Ερίκ Αμπιντάλ είπε σε άψογα ελληνικά «Καλή Επιτυχία Δαμάστα»! 

Τέλος ο Ερίκ Αμπιντάλ, ζήτησε στο τέλος μεταξύ των άλλων φωτογραφικών στιγμιότυπων που αποτύπωσαν αυτές τις μοναδικές στιγμές, να βγει μια φωτογραφία και με τον ιδιοκτήτη του «Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel», τον κ. Αθηναγόρα Ανδριαδάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «αδερφό» του και τόνισε ότι όποτε έρχεται στην Ελλάδα θα τον επισκέπτεται στην Ελούντα και στο ξενοδοχείο, το οποίο θεωρεί «σπίτι» του… 

Αυτός είναι ο Ερίκ Αμπιντάλ… 

Όσα και να αναφέρει κάποιος για τον Ερίκ Αμπιντάλ είναι λίγα: Δύο Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, τρία πρωταθλήματα με την Λιόν,  πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, τελικός Μουντιάλ το 2006 με την Εθνική Γαλλίας και αμέτρητες προσωπικές διακρίσεις με κορυφαίες την παρουσία του στην καλύτερη ομάδα της UEFA το 2007 ενώ το 2011 ψηφίστηκε κορυφαίος αμυντικός στην La Liga και MVP της Μπαρτσελόνα! 

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του πριν λίγα χρόνια συγκίνησε την υφήλιο όμως και πάλι ο Ερίκ έδειξε ότι τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και το ξεπέρασε με τη δύναμη που του δίνει η οικογένειά του και τα πέντε παιδιά του!  

Eric was our great honor to meet you, we hope to see you again soon!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News