Το μήνυμα Χατζησεβαστού για τον σοβαρό τραυματισμού του γιου του

Ποδόσφαιρο
Το μήνυμα Χατζησεβαστού για τον σοβαρό τραυματισμού του γιου του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O ίδιος και η οικογένειά του έχουν δεχτεί αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο προπονητής του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιάννης Χατζησεβαστός και η οικογένειά του διανύουν δύσκολες στιγμές λόγω του σοβαρού τραυματισμού του γιου του Στέργιου, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Αλλά είναι αλήθεια ότι έχουν δεχτεί αμέριστη συμπαράσταση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σε μήνυμά του για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες ο κ. Γιάννης Χατζησεβαστός απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την στήριξη, με ιδιαίτερες αναφορές στον ηγέτη της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, στον ΠΑΟΚ και στα σωματεία, στην ΕΠΣΗ και σε όλους όσους είναι δίπλα σε αυτή την περιπέτεια. Το μήνυμα Χατζησεβαστού είναι το εξής:

«Πραγματικά νιώθω βαθιά συγκινημένος ως γονιός, για όλες τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση στον γιο μου Στέργιο.

Όλα τα μηνύματα που έχω δεχτεί από όλους εσάς, ακόμη και από ανθρώπους εκτός ποδοσφαίρου, είναι ειλικρινά τόσα πολλά και η συγκίνηση για όλη αυτή την εκτίμηση σε εμένα και τον Στέργιο είναι τόσο μεγάλη, που το ευχαριστώ μου φαίνεται πολύ μικρό.

Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ. Αντώνη Παπαδάκη, για την ευαισθησία που από την πρώτη στιγμή επέδειξε στο θέμα του Στέργιου και αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά και έμπρακτα. Πραγματικά είναι σημαντικό να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις, που όποτε χρειαστεί θα είναι κοντά μας και μάλιστα ακόμη και χωρίς να τους ζητηθεί.

Ευχαριστώ και την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κώστα Μπουμάκη, την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες για την στήριξη στον Στέργιο.

Την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου για το άμεσο ενδιαφέρον και ξεχωριστά όλα τα σωματεία, όλους τους προπονητές, παράγοντες και παίκτες, που το ενδιαφέρον και η στήριξή τους ήταν τεράστια. Σε τέτοιες στιγμές αποδεικνύεται η δύναμη του ποδοσφαίρου…

Ο Στέργιος στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, γιατί μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα. Θέλω να απευθύνω μια έκκληση, να τοποθετηθούν σε όλα τα γήπεδα προστατευτικά στα κιγκλιδώματα για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας. Ας είναι ο Στέργιος ο τελευταίος που υπέστη έναν τέτοιο τραυματισμό…

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την ερχόμενη Τετάρτη ο Στέργιος θα χειρουργηθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο από έναν εξαιρετικό γιατρό τον κ. Μαστοράκη και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News