Conference League: Δεκτό το αίτημα της ΕΠΣΗ για το Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Conference League: Δεκτό το αίτημα της ΕΠΣΗ για το Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφεραν αποτέλεσμα η επιστολή της ΕΠΣΗ προς την ΕΠΟ και οι επαφές Τζώρτζογλου-Κουτεντάκη

Αυτήν την ώρα σε τηλεδιάσκεψη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συζητά το αίτημα της ΕΠΣ Ηρακλείου για αναβολή στο θέμα που υπάρχει στην ημερήσια διάταξη, για αλλαγή έδρας της διεκδίκησης του τελικού του UEFA Europa Conference League από το Παγκρήτιο Στάδιο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ "Αγιά Σοφιά".

Από πληροφορίες που δεν χωρούν αμφισβήτησης, πληροφορούμαστε ότι η επιστολή προς την ΕΠΟ αλλά και οι πιέσεις και οι επαφές των τελευταίων ημερών, τόσο του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκου Τζώρτζογλου, όσο και του Α’ Αντιπροέδρου Γιώργου Κουτεντάκη, έφεραν θετικό αποτέλεσμα και η Ε.Ε της Ομοσπονδίας αποφασίζει αυτήν την ώρα την αναβολή απόφασης και θα γίνει επανεξέταση για να είναι το Παγκρήτιο Στάδιο η έδρα στον φάκελο υποψηφιότητας του UEFA Europa Conference League Finals 2022-2023.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθεί άλλο ένα θέμα που αφορά το Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ και συγκεκριμένα το αίτημα που ο Μιχάλης Κουκουλάκης και ο Βασίλης Νικολακάκης έχουν υποβάλει ξανά για μεταγραφή τους σε άλλη Ένωση. Μάλιστα, η ΕΠΣΗ με στοιχεία για μια ακόμη φορά προσπαθεί να φρενάρει το αίτημά τους αφού οι δυο διαιτητές δεν είναι ταμειακώς εντάξει στις υποχρεώσεις τους προς την Ένωση του Ηρακλείου...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News