Conference League: Επιστολή ΕΠΣΗ στην ΕΠΟ, επιμένει για το Παγκρήτιο

Ποδόσφαιρο
Conference League: Επιστολή ΕΠΣΗ στην ΕΠΟ, επιμένει για το Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣΗ ζητά από την Ομοσπονδία να αναβάλλει τη συζήτηση για την πιθανή αλλαγή έδρας και να γίνει άμεσα αυτοψία στις εγκαταστάσεις

Με νέα επιστολή της προς την ΕΠΟ, η οποία κοινοποιείται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τους τοπικούς φορείς, η ΕΠΣΗ ζητά από την Ομοσπονδία να αναβάλλει τη συζήτηση για την πιθανή αλλαγή έδρας και να γίνει άμεσα αυτοψία στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 19 Αυγούστου και μεταξύ των θεμάτων που θα μπουν στο τραπέζι, θα είναι και ο φάκελος για την υποψηφιότητα. Η επιστολή της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

Πρόεδρο ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο                                                         Ηράκλειο 17 Αυγούστου 2020

Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ

Υφυπουργείο Αθλητισμού

Περιφέρεια Κρήτης

Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη

Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη

Δήμο Ηρακλείου

Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό

Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Κώστα Βαρδαβά

Κύριε Πρόεδρε... Αξιότιμα Μέλη της Ε.Ε

Από τα Μ.Μ.Ε πληροφορηθήκαμε ότι στην προσεχή συνεδρίαση Ε.Ε της ΕΠΟ στα θέματα ημερήσιας διάταξης, υπάρχει η πιθανή αλλαγή έδρας του φακέλου διεκδίκησης του UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023 από την πόλη του Ηρακλείου και το Παγκρήτιο Στάδιο σε άλλο Στάδιο της χώρας μας.

Παρότι παρατύπως, τόσο εσείς, όσο και οι υπηρεσίες του υφυπουργείου αθλητισμού αγνοείται εδώ και έναν χρόνο τον κατεξοχήν αρμόδιο και αποκλειστικό φορέα ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, την Ένωσή μας, αποκλείοντάς μας από όλες (πλην μιας) τις συναντήσεις, τις επαφές και τις ενημερώσεις για το θέμα του φακέλου διεκδίκησης του UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023, θεωρούμε σκόπιμο να επανέλθουμε για μια ακόμη φορά, ελπίζοντας τώρα να έχουμε την απάντησή σας, αλλά κυρίως την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας... 

Να αναφέρουμε κατ’ αρχήν, ότι πράγματι στην πρόοδο των εργασιών του Παγκρητίου Σταδίου, υπήρξαν σημαντικές καθυστερήσεις, παραλείψεις, αντιξοότητες (λόγω της πανδημίας COVID-19), και όχι μόνο..

Κύριε Πρόεδρε και Αξιότιμα Μέλη της Ε.Ε

Θα θέλαμε να γνωρίζετε όμως ότι η διεκδίκηση της διοργάνωσης του UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023 δεν είναι απλά μια ιδέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, είναι μια προσπάθεια χρόνων, όχι μόνο της Ένωσής μας αλλά μια προσπάθεια από τους αρμόδιους φορείς της πόλης μας, αλλά και από τον κάθε Κρητικό φίλαθλο ξεχωριστά, που δηλώνει πάντα παρών με την κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά του, σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί μας.

Να προσθέσουμε ακόμη την μεγάλη συνδρομή και τις ενέργειες της Περιφέρειας Κρήτης και προσωπικά του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκου Συριγωνάκη, του Δήμου Ηρακλείου και διαφόρων φορέων της πόλης (Ένωση ξενοδόχων Ηρακλείου, Ένωσης τουριστικών πρακτόρων, Αστυνομίας, ΠΑΕ ΟΦΗ κ.τ.λ) και φυσικά θεωρούμε αυτονόητη την συνδρομή που υπήρξε και θα υπάρξει από τον συντοπίτη μας υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου σας παρακαλεί κατά την συνεδρίαση της Ε.Ε την Τετάρτη 19 Αυγούστου, να ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ οποιαδήποτε συζήτηση και απόφαση, σχετικά με την αλλαγή έδρας διεκδίκησης της διοργάνωσης του UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023 και σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ για μια ακόμη φορά τις επόμενες μέρες, εσείς προσωπικά να επισκεφθείτε το Ηράκλειο με τα αρμόδια στελέχη της Oμοσπονδίας (πολ. μηχανικούς - επιτροπές γηπέδων – ελεγκτές κ.τ.λ) και σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς να εξακριβώσετε ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών του Παγκρητίου Σταδίου καθώς και τα πλεονεκτήματα της πόλης μας, πλεονεκτήματα που η UEFA θέτει ως προαπαιτούμενα για τις υποψηφιότητες του UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                           ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News