Γιώργος Γιακουμάκης: Στην ολλανδική Φένλο και επίσημα

Ποδόσφαιρο
Γιώργος Γιακουμάκης: Στην ολλανδική Φένλο και επίσημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ ευχαρίστησε θυμίζοντας το γκολ τίτλου που είχε πετύχει κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη"...

Την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη ανακοίνωσε η Φένλο, με τις δυο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η ΑΕΚ τον ευχαρίστησε θυμιζοντας το γκολ τιτλου που ειχε πετυχει με τον Ολυμπιακό στο "Καραισκάκη"...

Στην ανακοίνωσή της, η Φένλο αναφέρει τα εξής:

"Η Φένλο πρόσθεσε νέο επιθετικό στο ρόστερ της. Ο 25χρονος Γιώργος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν για άλλον ένα.

Ο Γιακουμάκης έπαιξε σε Πλατανιά και Επισκοπή, πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ το 2017. Στη πρώτη του σεζόν στην ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα. Μια χρονιά αργότερα, έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε δανεικός σε ΟΦΗ και την πολωνική Γκόρνικ. Σκόραρε τρεις φορές, σε 12 παιχνίδια με την πολωνική ομάδα, έπειτα από τη χειμερινή διακοπή."

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Φένλο, ο Γιακουμάκης τόνισε: "Παρακολουθώ ολλανδικό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στην Eredivisie. Θέλω να δείξω την αξία μου στην Ολλανδία. Όχι μόνο σκοράροντας, αλλά όντας σημαντικός για την ομάδα μου, με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Φένλο μού δίνει αυτή την ευκαιρία".

Από τη μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, ο Stan Valckx, είπε πως "ο Γιώργος είναι ο τύπος του επιθετικού που ψάχναμε, με πλάτος και ταχύτητα. Αυτός που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας, που μπορεί να κινείται πίσω από τον επιθετικό και που διαθέτει τις επιθετικές ικανότητες που θέλουμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News