Ποδόσφαιρο

Super League: "Δεν έχει πρωτάθλημα χωρίς τηλεοπτική στέγη για όλους"

Παρουσία Μπούση η συνάντηση επτά ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά...

O OΦΗ αλλά και οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Βόλος, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικός συζήτησαν σήμερα το θέμα των τηλεοπτικών και αποφάσισαν από κοινού να μην εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί τηλεοπτική στέγη για όλες τις ΠΑΕ.

Μάλιστα κι οι 7 ΠΑΕ συμφώνησαν να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, χωρίς αδικίες και ανισότητες. Ομόφωνα αποφάσισαν και δεσμεύτηκαν πως προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα των ομάδων και να τηρηθεί ο υγιής ανταγωνισμός του πρωταθλήματος, δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για όλες τις ΠΑΕ της Λίγκας.

Με αυτό τον τρόπο οι προαναφερθείσες ομάδες κατέστησαν σαφές πως επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα χωρίς ανισότητες, επιδιώκοντας να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, από την σεζόν 2021-22. Και αυτό αφορά ακόμη και τις ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλιστεί. Σαφώς, μέσω αυτής της κίνησης, γίνεται σαφές ότι στόχος τους είναι να επανέλθει η Σούπερ Λίγκα σε καθεστώς κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2021-2022.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησαν ο Μιχάλης Μπούσης και ο εμπορικός διευθυντής, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια