Ποδόσφαιρο

Φινάλε για την Ακαδημία του Λίντο

Ολοκληρώνεται μια δύσκολη χρονιά λόγω της απώλειας του ιδρυτή του συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλου

Κλείνει σήμερα η ποδοσφαιριστή σεζόν για την Ακαδημία του Λίντο, κλείνοντας παράλληλα και μια δύσκολη χρονιά για το σύλλογο, κυρίως λόγω της απώλειας του ιδρυτή του συλλόγου Δημήτρη Παπαδόπουλου. Το Λίντο αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Μία ιδιαίτερη αλλά και παράλληλα επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 31 Ιουλίου για την ακαδημία του Λίντο.

Οι προπονήσεις των τμημάτων μας θα ολοκληρωθούν ολοκληρώνοντάς ουσιαστικά μία ιδιαίτερη και “δύσκολη” χρονιά για την ακαδημία μας, που σημαδεύτηκε κυρίως από την απώλεια του ιδρυτή της Δημήτρη Παπαδόπουλο αλλά και από την παγκόσμια πανδημία του νέου κορονοϊού.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή λειτουργία της ακαδημίας μας αλλά και όλους όσους τη στήριξαν από την εκάστοτε θέση τους.

Αρχικά, να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, για τον ζήλο, την εργατικότητα και το επίπεδο που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς και εν συνεχεία τους γονείς, που για μία ακόμα χρονιά, εμπιστεύτηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από τα παιδιά τους, στα “χέρια” των ανθρώπων της ακαδημίας μας.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους αθλητές, για την βελτίωση που επέδειξαν ατομικά και συλλογικά, αλλά και σε όσους με την παρουσία τους “διαφημίζουν” την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Λίντο.

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώνεται και πλέον άπαντες “μετρούν” αντίστροφα για τη νέα, μία πιο απαιτητική σεζόν, που θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του LidoSoccer».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια