Ποδόσφαιρο

Τζώρτζογλου: «Επιβεβλημένη η άνοδος της ΠΑΕ Χανιά στην Super League 1»

Η θέση του προέδρου της ΕΠΣΗ για την αναδιάρθρωση και η στήριξη στην ομάδα των Χανίων

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της αναδιάρθρωσης με 18 ομάδες στην Super League 1, χαρακτηρίζοντας «ιστορική δικαιοσύνη» την άνοδο της ΠΑΕ Χανιά πήρε με ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

«Διανύουμε ένα από τα πιο ιδιαίτερα καλοκαίρια στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι άλλωστε που είναι "περίεργη" η ατμόσφαιρα, ήρθε και ο κορωνοϊός να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικού παραλογισμού...

Σε λίγο έρχεται ο Αύγουστος και ουσιαστικά ουδεμία ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τη νέα σεζόν, αν θα αγωνιστεί μπροστά σε άδειες κερκίδες ή όχι, πόσες θα είναι οι ομάδες που θα απαρτίζουν τα πρωταθλήματα, ποιες θα συμμετέχουν ή όχι κοκ.

Ως είθισται, οι αποφάσεις θα παρθούν… στο παρά πέντε, περιμένοντας την αναδιάρθρωση, η οποία κατά τη γνώμη μου λόγω κορωνοϊού είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ. Ως πρόεδρος της ΕΠΣΗ και παράγοντας του ποδοσφαίρου επί πολλές δεκαετίες, πιστεύω ότι στην Super League 1 ένα πρωτάθλημα με 14 ομάδες θα ήταν ίσως το ιδανικό. Δεν μπορώ όμως στην παρούσα φάση να παραγνωρίσω ότι ο κορωνοϊός δημιουργεί μια καινούργια κατάσταση, την οποία δεν μπορεί κανένας να αμελήσει. Η δική μου οπτική λοιπόν θέλει και θεωρεί επιβεβλημένη και "αναγκαίο κακό" λόγω του COVID19 την αναδιάρθρωση τόσο στην Super League 1 όσο φυσικά και στη Super League 2, τουλάχιστον για την σαιζόν 2020 - 2021 προκειμένου να εξομαλυνθούν οι αδικίες στο πρωτάθλημα κυρίως της Super League 2 λόγω της μη ολοκλήρωσής του. Σε αυτή την περίπτωση θα αποτελεί «ιστορική δικαιοσύνη» αλλά ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ η άνοδος της ΠΑΕ Χανιά στην Super League 1 και η πόλη των Χανιων για πρώτη φορά να εκπροσωπηθεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Η ΠΑΕ Χανιά ήταν μια ομάδα που αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα της Super League 2, θα έπαιζε στα Play Off με πολλές προοπτικές για την άνοδο στην Super League 1. Είναι μια ομάδα με τεράστια δυναμική, ιστορία, με κόσμο, με ήθος, και με πανίσχυρη διοίκηση. Ασφαλώς και θα πρέπει να δοθεί στην ΠΑΕ Χανιά το δικαίωμα που της "αφαίρεσε" ο COVID 19 και η ευκαιρία να αγωνισθεί τη νέα σαιζόν στην Super League 1...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια