default-image

Λιονέλ Μέσι: Στο Μιλάνο ο πατέρας του για να μιλήσει με την Ίντερ;

Ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Στο Μιλάνο ο πατέρας του για να μιλήσει με την Ίντερ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μένει να δούμε αν είναι αληθινά όσα μεταδίδει το ιταλικό ραδιόφωνο «Rai»...

Και αν είναι αλήθεια όσα μεταδίδει το ιταλικό ραδιόφωνο «Rai»;

Όπως μεταδόθηκε στον ιταλικό σταθμό, ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, και ατζέντης του, θα μεταβεί το επόμενο διάστημα στο Μιλάνο ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησης του Αργεντινού σούπερ σταρ στην Ίντερ!

Η συνάντηση αναμένεται να λάβει χώρα τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως εφόσον ο Μέσι αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τότε η Ίντερ φαντάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του. Εφόσον το συμβόλαιο τού Μέσι παραμείνει ίδιο όπως με αυτό που έχει στους Καταλανούς, η Ίντερ θα πληρώνει λιγότερα χρήματα αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά στην εφορία ανάμεσα στις δύο χώρες.

Στις διαπραγματεύσεις πέραν του Μπέμπε Μαρότα που έχει το γενικό κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα βρίσκεται και ο Χαβιέρ Ζανέτι που έχει ρόλο αντιπροέδρου και χαίρει της εκτίμησης της ποδοσφαιρικής κοινότητας.

Το όλο δημοσίευμα έρχεται μερικές ημέρες μετά από αυτό του «Cadena SER» που υποστήριζε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ευχαριστημένος τα τελευταία χρόνια στην Μπαρτσελόνα και σκέφτεται το ενδεχόμενο μήπως αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2021. Σε όλο αυτό, πάντως, θα πρέπει κανείς να σκεφτεί και το ενδεχόμενο παραμονής του Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου στην προεδρία του καταλανικού συλλόγου μετά τις ερχόμενες εκλογές, με τον οποίο οι σχέσεις του Αργεντινού δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1286377698177228801&lang=el&origin=https%3A%2F%2Fwww.sport-fm.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2Fbomba-tou-Rai-paei-sto-milano-o-pateras-tou-mesi-milaei-me-ider%2F4117328&theme=light&widgetsVersion=9066bb2%3A1593540614199&width=550px
about:blank
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News