Ποδόσφαιρο

Conference League: Τώρα… τρέχει και δεν φτάνει ο Αυγενάκης

Ζητάει  να δώσει το παρών στην συνεδρίαση της ΕΠΟ με εκπροσώπους ΕΠΣΗ και τοπικών φορέων

Η υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου για τον τελικό UEFA Europa Conference League έχει τεθεί εκτός κάδρου και στην προσεχή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση ώστε να διατηρηθεί ο φάκελος διεκδίκησης αλλά να αλλάξει η έδρα.

Ενόψει της συνεδρίασης που θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προσπαθεί να… συμμαζέψει την κατάσταση και ζητά να δώσει το παρών στην ΕΠΟ μαζί με άλλους φορείς. Έτσι σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένο ζητά να γίνει αποδεκτή η παρουσία του ίδιου και εκπροσώπων από Παγκρήτιο Στάδιο, Περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Ηρακλείου, ΕΠΣ Ηρακλείου, τουριστικούς και παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου κ.α. για να μιλήσουν για την υποψηφιότητα του Παγκρητίου.

Ωστόσο, με τις σχέσεις Αυγενάκη και ΕΠΟ να έχουν ψυχρανθεί εδώ και καιρό, είναι ακόμα υπό συζήτηση αν η Ομοσπονδία θα αποδεχτεί το αίτημα του Υφυπουργού ή αποφασίσει άμεσα την ακύρωση της υποψηφιότητας του Παγκρητίου Σταδίου…

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια