Τζώρτζογλου: Να γίνεται ο τελικός κάθε τέσσερα χρόνια, σαν τους Ολυμπιακούς!

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: Να γίνεται ο τελικός κάθε τέσσερα χρόνια, σαν τους Ολυμπιακούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σχόλιο του προέδρου της ΕΠΣΗ στη σελίδα στο Facebook...
Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου πήρε θέση για τα γίνονται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικά ο κ. Τζώρτζογλου γράφει: "Ελεος..Ντροπη..Αισχος.. Τέσσερα στα τέσσερα στους τελικους κυπέλλου. Και παμε για πέντε στα πέντε
2016: Τελικός κεκλεισμενων των θυρων με "ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ" τον υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταυρο Κοντονή.. 2017: Ο τελικος του "ΒΟΛΟΥ" ή τελικος της "ΝΤΡΟΠΗΣ" στο Πανθεσσαλικό στη "πεζογέφυρα". 2018: ΟΑΚΑ: το μισό γήπεδο κάηκε από τους οπαδούς της μιας Ομάδος πανηγυριζοντας την νίκη και το άλλο μισό από τους οπαδούς των ηττημένων επειδή δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα.. 2019: Τελικός ως συνήθως πάλι κεκλεισμένων των θυρών με 500 προσκεκλημένους να τους φυλάνε 3.000 αστυνομικοι. 2.020: Κανεις δεν γνωρίζει ποτε θα γίνει ο τελικος. .Σε ποιο γηπεδο θα γίνει ο τελικος και ....εαν τελικα γίνει ο τελικος..
Επειδή αντιλαμβάνομαι την αδυναμία, το τεράστιο πρόβλημα, το άγχος, τις δυσκολίες που κάθε χρόνο αντιμετωπίζει ο φίλος μου Προεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης ο Γραμμένος να διοργανώσει αυτό το "ρημάδι" τον τελικό του Κυπέλλου θα πρότεινα να διοργανώνουμε το τελικό κάθε τέσσερα χρόνια όπως π.χ οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή ίσως να καταργήσουμε τελείως τους τελικούς και να σταματάμε τη διοργάνωση στους δύο ημιτελικούς.."
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News