Δημήτρης Τριβιζαδάκης: Ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία τους

Ποδόσφαιρο
Δημήτρης Τριβιζαδάκης: Ευχαριστεί τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η επιστολή του...

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης με επιστολή του θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία τους...

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επιστολή του;

«Τελειώνοντας μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνεργασία με τις υποδομές της ΠΑΕ Ολυμπιακού θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό που πλαισίωσε την παρουσία μου στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους κ.κ. Αντώνη Πίκουλα-διευθυντή της ακαδημίας, Θεόδωρο Ελευθεριάδη-τεχνικό διευθυντή, καθώς και τους προπονητές Αντώνη Νικοπολίδη, Τάσο Πάντο, Αριέλ Ιμπαγάσα, Δημήτρη Μαυρογενίδη, Νίκο Τοπολιάτη, Άρη Κυριαζή, Μάνο Ασκούνη και Χρήστο Ρόγκα.

Θα ήθελα επίσης, να κάνω αναφορά στους συναδέλφους προπονητές φυσικής κατάστασης, Αντώνη Τσικάκη, Μάνο Σμπώκο, Νίκο Κολοκυθά και Θανάση Ροσίδη, όπως και στους προπονητές τερματοφυλάκων Λουίτζι Τζενάμο, Νίκο Κατσικώστα, Δημήτρη Καλογεράκο και Κώστα Καρατασάκο.

Ξεχωριστή αναφορά θα κάνω στον κ. Τάσο Λαζάρου, άμεσου συνεργάτη μου όλη την ποδοσφαιρική σαιζόν. Όλοι οι παραπάνω συνετέλεσαν, ο καθένας με το δικό του ρόλο, στο να αποτελέσει η θητεία μου στον Ολυμπιακό μία σημαντική επαγγελματική εμπειρία.

Με τη λήξη του συμβολαίου μου και την αδυναμία μου να ανταποκριθώ για προσωπικούς λόγους στη νέα πρόταση που μου έγινε, δηλώνω πλουσιότερος σε επίπεδο τεχνογνωσίας, μέσω ερεθισμάτων που μόνο μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News