Ποδόσφαιρο

Τέλος εποχής για Σωτήρη Συνάνη στον ΠΟΑ

Μετά από 22 χρόνια στην Ακαδημία του ΠΟΑ ανακοίνωσε την παραίτησή του

Ο Σωτήρης Συνάνης συνέδεσε το όνομά του με την Ακαδημία του ΠΟΑ, εκατοντάδες παιδιά πέσαραν από τα χέρια του όμως σήμερα ήρθε η ώρα της αποχώρησης... Μετά από 22 χρόνια ενεργούς παρουσίας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ακαδημία! Στην επιστολή παραίτησης αναφέρει τα εξής:

"ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ….

Μετά από 22 χρόνια, υπεύθυνος  προγραμματισμού, οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας του ΠΟΑ... ήρθε το τέλος της συνεργασίας.

Πάντα υπάρχει μία αρχή και ένα τέλος.

Το 1998 ανέλαβα την ακαδημία, αποδεχόμενος  πρόταση του προέδρου Γιάννη Καλέμπουμπα.

Μέσα από την καθημερινή συνεργασία ιδιαίτερα με τους γονείς, στόχος μας  ήταν:
η προσέλευση κ παραμονή των παιδιών στην ακαδημία
η γνωριμία κ η γνώση του αθλήματος
η αγάπη για το άθλημα κ τον σύλλογο
η αξιοποίησή τους και η προώθησή τους στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ και γιατί όχι και σε μεγαλύτερες ομάδες, όπως και έγινε,
καθώς και η συμμετοχή των γονέων στις δραστηριότητες του συλλόγου. 

Μαζί με την Διοίκηση και τους συνεργάτες μου ιδρύσαμε τον  Κεραυνό  (που σήμερα αγωνίζεται στην Α2΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ με αθλητές από 16  μέχρι και 19 χρόνων ) και τον Ερμή ( που  σήμερα αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΗ με αθλητές 14 και 15 χρόνων )

Πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσουμε μία ακαδημία πρότυπο που η δράση της και η φήμη της ξεπέρασε τα όρια του νησιού και έγινε γνωστή σ’ όλη την Ελλάδα.

Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω τον Γιάννη Καλέμπουμπα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να είμαι υπεύθυνος  προγραμματισμού, οργάνωσης και λειτουργίας της ακαδημίας του ΠΟΑ, τις διοικήσεις του συλλόγου με προέδρους τους Νίκο Αγγελάκη και Γιώργο Λέλεκα, τους συναδέλφους προπονητές, την γραμματεία, τους ιατρούς, τους φροντιστές, τους αθλητές των ομάδων μας αυτά τα 22 χρόνια και τους γονείς των αθλητών για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστώ

Με εκτίμηση  ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια