Νέος «κύκλος»: Στον ΟΦΗ «φορτσάρουν» για την ευρωπαϊκή πρόκληση

Ποδόσφαιρο
Νέος «κύκλος»: Στον ΟΦΗ «φορτσάρουν» για την ευρωπαϊκή πρόκληση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις

Μία αγωνιστική μένει για την ολοκλήρωση των Play Off της Super League, όμως για τον ΟΦΗ έχει ήδη ανοίξει ένας νέος “κύκλος”.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ “αποχαιρέτησαν” για φέτος το “Γεντί Κουλέ” και ανανέωσαν το... ραντεβού για την επόμενη σεζόν, που θα έχει την ευρωπαϊκή “σφραγίδα” με τη συμμετοχή στο Europa League.

Μια στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος και όλοι στην ομάδα περίμεναν πολλά χρόνια. Ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να την απολαύσουν μαζί, ανάλογα με τις τότε συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση, οι Κρητικοί έχουν βάλει πλώρη για μια σεζόν... πρόκληση και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (περίπου στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου) θέλουν να δημιουργήσουν την ομάδα που θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, το... γκάζι θα είναι πατημένο συνεχώς και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ανακατατάξεις στο ρόστερ δε θα είναι λίγες. Από τα συμβόλαια που λήγουν (Μπολάκης, Ζοάο Βίκτορ, Δερμιτζάκης, Νάστος, Μπράουν), κανένα δε θα ανανεωθεί, εκτός απροόπτου, ενώ από τους δανεικούς Σεμέντο, Μάνο και Μεγιάδο, ουσιαστικά στο... κόκκινο είναι μόνο η περίπτωση του Αργεντινού.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα “σπάσουν” και συμβόλαια που είναι σε ισχύ και για την επόμενη σεζόν, με τον ποιοτικό δείκτη να είναι πλέον το απόλυτο κριτήριο.

Επιπλέον, τα μεταγραφικά “τρέχουν” με ταχύτητα, και η περίπτωση του ταλαντούχου Γρίβα δεν είναι η μοναδική που θα “ενεργοποιηθεί” άμεσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News