Δαμάστα: Στο ρόστερ και ο ταλαντούχος Μύρων Ζερβός

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Στο ρόστερ και ο ταλαντούχος Μύρων Ζερβός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσθήκη για την κατηγορία των «μικρών»

Μία ακόμη μεταγραφή για τη Δαμάστα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μύρωνα Ζερβού.

Επενδύοντας και στο μέλλον, η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού ενέταξε στο δυναμικό τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Έτσι, θα έχει μία ακόμη καλή επιλογή στη κατηγορία των «μικρών», ενώ πρόσφατα ο παίκτης συμμετείχε στο 1ο Camp της Δαμάστας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έκλεισε η Δαμάστα από το 1ο Ετήσιο Camp Ταλέντων είναι γεγονός!

Ο λόγος για τον 19χρονο Μύρωνα Ζερβό, ένα από τα εξαιρετικά ταλέντα του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Μαλεβιζίου, καθώς έχει μεγαλώσει στο Γάζι. To νέο μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός αλλά μπορεί να παίξει και ως μπακ.

Ο Μύρων Ζερβός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια, ως μέλος της σπουδαίας φουρνιάς των γεννηθέντων 2001.

Μετά την Ακαδημία ΟΦΗ, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο τοπικό ποδόσφαιρο με την φανέλα των Νέων Αλμυρού, όπου διένυσε δύο γεμάτες χρονιές και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Αλμυρού.

Σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε με τον Αλμυρό στην Α1 ΕΠΣΗ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά στη συνέχεια πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο εξωτερικό και ταξίδεψε στην Γερμανία για να φορέσει την φανέλα της U-19 SC Hauenstein (ομάδα Γ’ Εθνικής). Μετά την επιστροφή του πέρυσι στην Ελλάδα, αποδέχτηκε την πρόταση του Ρωμανού και αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ με την ομάδα της Ελιάς. Το επόμενο βήμα του είναι η ομάδα της Δαμάστας και η παρουσία του στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής με πολλές προσδοκίες για το μέλλον.

Σε δήλωσή του ο Μύρων Ζερβός ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την ομάδα της Δαμάστας για την τιμή που μου δίνουν να είμαι μέλος του σωματείου, στην παρθενική του παρουσία στην Γ’ Εθνική. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε συλλογικό επίπεδο για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της αλλά και σε ατομικό ομοίως για τους δικούς μου στόχους».

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Μύρωνα Ζερβό, ένα παιδί του Μαλεβιζίου, μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News