Τζώρτζογλου σε Αυγενάκη: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου σε Αυγενάκη: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τον «παραγκωνισμό» στο «όλοι μαζί»! Πρώτη φορά αναγνώρισε ο υφυπουργός αθλητισμού τον φορέα της ΕΠΣΗ όπως ορίζεται αποκλειστικά αρμόδιος από τα καταστατικά για τις διεθνείς διοργανώσεις στο Ηράκλειο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, με κοινοποίηση σε UEFA (Θεόδωρο Θεοδωρίδη, Ζόραν Λάκοβιτς), Περιφερειάρχη Κρήτης, Δήμαρχο Ηρακλείου, ΕΠΣΗ και σε τουριστικούς και παραγωγικούς φορείς της Κρήτης με την οποία δηλώνει πως ο Παγκρήτιο στάδιο είναι έτοιμο να φέρει εις πέρας την ενδεχόμενη διεξαγωγή του τελικού Europa Conference League 2022-2023, χωρίς να απαιτείται μεγάλο κονδύλι για διορθωτικά έργα.

Χαρακτηρίζοντας «άρτιο» τον φάκελο της υποψηφιότητας του «Παγκρητίου Σταδίου» για τη διοργάνωση των τελικών Europa Conference League 2022-2023, για πρώτη φορά επιλέγει το δρόμο της συνεργασίας με τους διαπιστευμένους φορείς, κάτι που δεν είχε πράξει με τις προηγούμενες ενέργειές του, έχοντας αποκλείσει -για άγνωστους λόγους- τον κύριο θεσμικό φορέα της ΕΠΣΗ. Έχοντας μάλιστα ενεργήσει με άτομα του περιβάλλοντός του με ελλιπείς γνώσεις, αντί να απευθυνθεί στην διαπιστευμένη και έμπειρη ΕΠΣΗ για την εξεύρεση γηπεδικών χώρων κλπ

Η νέα τοποθέτηση του υφυπουργού είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δικαίως εισπράττει το σχόλιο του προέδρου της ΕΠΣΗ (τον οποίο είχε παραγκωνίσει μαζί με την Ένωση), σε ανάρτησή του στο Facebook.

Με τίτλο «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ» ο Νίκος Τζώρτζογλου, σχολιάζει την παρούσα κίνηση του υφυπουργού:

«Μετά από ένα χρόνο και κάποιες μέρες στα καθήκοντά τους κατάλαβαν ή θυμήθηκαν ή τους είπαν ή διάβασαν τα καταστατικά (άρθρο 2 παραγρ. 1 εδάφια η..ζ..θ) και τους νόμους που αναφέρουν ρητά και κατηγορηματικά ότι υπάρχει και ένας φορέας με αρχικά Ε. Π. Σ. Η. που είναι ο αποκλειστικά αρμόδιος για θέματα που άπτονται των εγχώριων αλλά και διεθνών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στο Νομο Ηρακλείου...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News