Το μεγάλο ευχαριστώ του Νίκου Ανδριαδάκη

Ποδόσφαιρο
Το μεγάλο ευχαριστώ του Νίκου Ανδριαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή με λόγια ψυχής για την παρουσία του επί μία 7ετία στον ΟΦΗ

Για τον Νίκο Ανδριαδάκη άνοιξε μια νέα σελίδα στην παραγοντική του πορεία ως νέος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του ΑΟ Δαμάστας, με τον ίδιο με μια επιστολή με λόγια ψυχής να αναφέρεται στην 7ετία που πέρασε στον ΟΦΗ και στη συνεργασία του με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη:

«Μέσω της παρούσας επιστολής, απευθύνομαι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης και στη μεγάλη μου αγάπη, τον ΟΦΗ. Αισθάνθηκα την ανάγκη και ταυτόχρονα την υποχρέωση απέναντι σε κάποιους ανθρώπους, να τους ευχαριστήσω δημόσια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, αυτά τα «πέτρινα» και δύσκολα χρόνια 2013-2018 που υπηρέτησα τον ΟΦΗ, που πάνω απ’ όλα για μένα είναι ιδέα, όχι χρήμα ή κάτι άλλο.

Δεν κρύβω να πω ότι πέρασα πολλές χαρές, λύπες, δόξες, αγάπη, πίκρα και πολλά άλλα.

Τον καλό μου φίλο κ. Αντώνη Καράτζη, μαζί με τους κ. Χαλκιαδάκη, Σηφάκη Αντύπα, Γ. Φασουλά και τους άλλους επιχειρηματίες που ανέλαβαν την ομάδα το 2015, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και πιστεύω ότι τους έβγαλα ασπροπρόσωπους για όλα εκείνα τα χρόνια που ήμουν κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι μέσα σε αυτό το μεγάλο σύλλογο που ονομάζεται ΟΦΗ.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και πάνω απ’ όλα πολύ καλούς μου φίλους Κώστα Ζερβάκη και Δημήτρη Αποστολάκη, που χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.

Πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι οι απαιτήσεις εκείνη την περίοδο ήταν τεράστιες και τρία άτομα έβγαζαν δουλειά που αναλογούσε σε πολύ περισσότερα. Και δεν το λέω αυτό για να παινέψω τον εαυτό μου ή τους συνεργάτες του, αλλά γιατί έπρεπε να πάμε την ομάδα μπροστά με ειλικρίνεια, υπερηφάνεια και ανοιχτά χαρτιά.

Όλοι σας γνωρίζετε τους αγώνες και τις θυσίες που έκαναν κάποιοι άνθρωποι χωρίς να είναι μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και παρόλα αυτά πετύχαμε τον στόχο μας γιατί το πιστέψαμε!

Μετά το 2018 που ανέλαβε η τωρινή διοίκηση του κ. Μπούση, ο κ. Δανδάλης μου έκανε την τιμή να αναλάβω το ίδιο πόστο στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Όλα όμως κάποια στιγμή έχουν και μια ημερομηνία λήξης…

Ο κύκλος μου στην ομάδα που μεγάλωσα, αγάπησα, πρόσφερα ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ για 7 ολόκληρα χρόνια, έκλεισε μετά από μια πολύ ευχάριστη πρόταση από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στο κρητικό ποδόσφαιρο και ακούει στο όνομα Αντώνης Παπαδάκης.

Ο κ. Παπαδάκης είδε στο πρόσωπό του την δουλειά και τον κόπο μου τόσα χρόνια στην ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μου πρότεινε το πόστο Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΟ Δαμάστας.

Με μεγάλη μου χαρά του είπα το «ναι», γιατί ο άνθρωπος αυτός έχει όραμα και ό,τι κάνει, το κάνει με αγάπη. Κι ό,τι κάνεις με αγάπη και πάθος, κάποια στιγμή ο Θεός θα στο ανταποδώσει.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου, που με ανέχτηκαν τόσα χρόνια να απουσιάζω για ώρες ατελείωτες μακριά τους και τους υπόσχομαι ότι αυτές τις ώρες θα τους τις επιστρέψω και με το παραπάνω.

Εύχομαι στον ΟΦΗ μας να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί… Ο ΟΦΗ είναι ιδέα!

Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση

Νικ. Ανδριαδάκης"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News