Η οικογένεια Κουτσουπιά, οι αποκαλύψεις για την Ιταλία και η κατάθεση ψυχής για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η οικογένεια Κουτσουπιά, οι αποκαλύψεις για την Ιταλία και η κατάθεση ψυχής για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Κουτσουπιάς και Ηλίας Κουτσουπιάς-Πατέρας και γιος που θυμίζουν δύο αδέλφια αλλά και το...μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά...ενώ ακολουθεί και ο "βενιαμίν" της οικογένειας Φώτης...

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά! Βέβαια ο Ηλίας Κουτσουπιάς έχει δείξει από πολύ μικρός όταν βρέθηκε πριν ενηλικιωθεί στην ιταλική επαρχία πως έχει και την ποιότητα και τον χαρακτήρα να γράψει μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ιστορία από τον πατέρα του Γιώργο. Φιλοξενήσαμε αμφότερους τους Γιώργο και Ηλία Κουτσουπιά και μιλώντας με τις ώρες μαζί τους (και όχι μόνο για την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ TV) καταλάβαμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο για τα όσα έχει ήδη πετύχει ο...2ος Κουτσουπιάς (υπάρχει και ο πολλά υποσχόμενος Φώτης, ο βενιαμίν της οικογένειας)...

"Όταν άφησα τον Γιώργο στα 16 του χρόνια στο Κιάβαρι της Ιταλίας για να μείνει μόνος και να παίξει στην τοπική Εντέλα, έπρεπε να μένει μόνος του πολλές ώρες σε ένα δωμάτιο...μοναστηριού και να έχει το μυαλό του μόνο στη μπάλα αφού τα άλλα παιδιά πήγαιναν και σχολείο. Εγώ και η μητέρα του ήμασταν βέβαιοι πως θα τα καταφέρει, είχε την προσαρμοστικότητα", μας είπε ο Γιώργος Κουτσουπιάς που πιστεύει πως ο Ηλίας πρέπει να κάνει μικρά και σταθερά βήματα και αποκαλύπτει: "Ο Ηλίας είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα πριν υπογράψει στη Μπολόνια αλλά θεωρήσαμε πως έγινε το σωστό!".

Ο

Ηλίας Κουτσουπιάς από την πλευρά του αφού μας είπε με χαμόγελο πως "η πρώτη κούπα με την ομάδα Νέων της Μπολόνια έφερε πολλά συναισθήματα" πρόσθεσε: "Σίγουρα υπάρχουν μεγαλες ομάδες και παίκτες στην Ιταλία και όταν μπορώ κατεβαίνω στα αποδυτήρια και βλέπω από κοντά τεράστιες προσωπικότητες. Και εμείς έχουμε Μεδέλ και Παλάσιο που είναι πρότυπα και μιλάνε στα νέα παιδιά! Η Μπολόνια είναι μια όμορφη φοιτητούπολη της Ιταλίας, μου αρέσει η ζωή εδώ (σ.σ. πρόλαβε και έφυγε εγκαίρως στην πανδημία) και θέλω να καθιερωθώ εδώ όπου ήρθα ήδη σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!".

                       "Είμαστε ΟΦΗ, πιο φανατικός ο Φώτης"

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς τόνισε για μια ακόμη φορά πως έχει αισθήματα για τον ΟΦΗ (το ίδιο έκανε και ο πατέρας του Γιώργος) για να προσθέσουν και οι δύο πως "ο ΟΦΗ είναι σε καλό δρόμο, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έκανε κάτι σπουδαίο φέτος με την έξοδο στην Ευρώπη μετά από μια δύσκολη χρονιά".

Ωστόσο ο Ηλίας δεν παρέλειψε να πει πως ο πιο φανατικός ομιλίτης της οικογένειας είναι ο μικρός αδελφός του Φώτης για να προσθέσει ο Γιώργος πως "όταν ο Φώτης σκοράρει δείχνει μέσα από τη φανέλα του μπλουζάκι με αφιέρωση στον αδελφό του Ηλία που έχει και πρότυπο!".

Πως να μην χαίρεται λοιπόν ο Γιώργος Κουτσουπιάς για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει; Να τους χαίρεται όλους και να τους ευχηθούμε "εις ανώτερα!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News