default-image

Όταν στην Ισπανία «το 90% των αξιωματούχων υποστηρίζει τη Ρεάλ»

Ποδόσφαιρο
Όταν στην Ισπανία «το 90% των αξιωματούχων υποστηρίζει τη Ρεάλ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δήλωσε ο πρώην διαιτητής Εντουάρντο Ιτουράλντε, αλλά και πάλι καμία σχέση με την Ελλάδα. Έχουν στην κορυφή τη La Liga και εδώ τρωγόμαστε στα μνημόνια και τα συνυποσχετικά – Το σικ μπλουζάκι Giorgio Armani του Τζώρτζογλου

 -Φαντάζεστε αν οι ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου ακολουθούσαν τον τρόπο δουλειάς και σχεδιασμού του ΟΦΗ, πόσες πάσες με τη μία θα μετρούσαμε στο πρωτάθλημα, πόσο απαλλαγμένοι θα ήμασταν από τους βαριούς κι ασήκωτους μεγαλοϊδιοκτήτες και πόση χαρά θα παίρναμε αντί οσμή παρασκηνίων και διαπλοκής με ακατάσχετη μανία;

-Τώρα ξανά μνημόνια, συνυποσχετικά ανάκατα με υποτέλεια για να σωθούμε από τη μίζερη συμπεριφορά των ηγετών;

 -Στο προσχέδιο του μνημονίου που βρίσκεται στο Μαξίμου, όπως αποκαλύπτεται, αναφέρεται ότι δεν είναι απαγορευτικό το να μην αναδεικνύουν τη διοίκηση της ΕΠΟ παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι ξένοι εμπειρογνώμονες αναλύουν ότι στην Ευρώπη υπάρχουν 20 διαφορετικά εκλογικά συστήματα.

-"Στη Νορβηγία, η διοίκηση της ομοσπονδίας αναδεικνύεται με την ψήφο 3.000 σωματείων, στη Μολδαβία συμμετέχουν αναλογικά οι λίγκες, τα σωματεία, οι προπονητές, ενώ στην Αλβανία οι ενώσεις έχουν οκτώ ψήφους και 50 οι λίγκες και οι εκπρόσωποι των προπονητών, των διαιτητών και άλλων φορέων".

-Είναι επίσης σίγουρο ότι από τη μέρα που υπέγραψαν τη συμφωνία για το μνημόνιο, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Κρεγκ Κλαρκ υπάρχει ανοιχτή γραμμή.  Καθόλου τυχαίο ότι η Ελλάδα ανέλαβε τη διοργάνωση των κληρώσεων του Champions League και του Europa League, στις 2 Οκτωβρίου.

-Παντού τα πάντα. Ο πρώην διαιτητής της La Liga Εντουάρντο Ιτουράλντε ισχυρίζεται σε χτεσινή δήλωσή του (ESPN), ότι το 90% των ποδοσφαιρικών αξιωματούχων στην Ισπανία υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. (Από πολύ παλιά θα λέγαμε…)

-Κι ο Γκουαρδιόλα περιμένει να δικαιωθεί στο CAS η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της προσφυγής, με την οποία ο αγγλικός σύλλογος τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, λόγω παραβίασης του Financial Fair-Play

-Εντυπωσιακό ήταν και το γκολ του Μιχαηλίδη του ΠΑΟΚ, μετά τη γκολάρα του Φιγκεϊρέδο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις , η μπάλα ταξίδεψε 22 μέτρα και με 80 χιλιόμετρα για να καταλήξει στα δίχτυα του Όσκαρ Ουόλι που ήταν απίθανο να κάνει κάτι.

-Κομψότατη και άκρως νεανική εμφάνιση του Νίκου Τζώρτζογλου σε στιγμές χαλάρωσης στο Pleasure Beach Club Malia με τον Γιώργο Φανουράκη, τον Ζαχαρία Βλαστό και άλλους, ξεσήκωσε τα likes, τις καρδούλες και τα σχόλια στο Facebook, μόλις αναρτήθηκε η φωτογραφία.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ πιστοποιεί διαρκώς ότι υπηρετεί τον αθλητισμό και αγωνιστικά, σπάζοντας τα κοντέρ στο τρέξιμο για περισσότερη υγεία. Ασορτί το φανελάκι του Giorgio Armani με το τζιν πανταλόνι που αναδεικνύουν εμφατικά την ανανεωμένη εικόνα του ποδοσφαιρικού παράγοντα!

-Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε σύγχυση με όσα συμβαίνουν στις τάξεις του. φάνηκε και αγωνιστικά με τον ΟΦΗ, αλλά και σε κινήσεις από τον πάγκο και άλλες συμπεριφορές που θύμισαν χάβρα…

-Το post του Φώτη, σε ευρεία ανάγνωση και σχολιασμό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News