default-image

Νίκος Κατσικοκέρης: Άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για ΟΦΙ, Εργοτέλη, ΟΦΗ αλλά και την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Νίκος Κατσικοκέρης: Άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για ΟΦΙ, Εργοτέλη, ΟΦΗ αλλά και την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 32χρονος επιθετικός από την Αμφιλοχία θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Κρήτη και δεν μας έκρυψε την επιθυμία του για το επόμενο βήμα...

Μπορεί να είναι από το μέρος... του Σταμούλη του λοχία (Αμφιλοχία) αλλά έγινε Κρητικός. Και όχι μόνο έγινε Κρητικός αλλά είναι παράλληλα και από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδες όλων των νομών της μεγαλονήσου. Ο λόγος για τον Νίκο Κατσικοκέρη που έπαιξε στον Πλατανιά, συνέχισε στον Εργοτέλη αλλά αγωνίστηκε και σε ομάδες του νομού Ρεθύμνης (Ζωνιανά και Επισκοπή). Στην τελευταία περίοδο που έληξε άδοξα ο 32χρονος επιθετικός έπαιξε στον ΟΦ Ιεράπετρας. Και ασφαλώς είχε και σταθμούς εκτός Κρήτης με σημαντικότερο (για όλη του την καριέρα) αυτόν της ΑΕΚ. Ο Κατσικοκέρης μίλησε χθες για όλα στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της ΚΡΗΤΗ ΤV.

Αναλυτικά ο Κατσικοκέρης μίλησε:

Για τον ΟΦ Ιεράπετρας: "Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα και αναγκάστηκα να κάνω προσφυγή για να διεκδικήσω κάποια πράγματα. Έχω οικογένεια και πρέπει να λειτουργώ με το μυαλό μου στην οικογένειά μου! Είναι η πρώτη φορά όσα χρόνια παίζω μπάλα που κάνω κάτι τέτοιο! Πρέπει να πω ότι ο ΟΦΙ είχε μια πολύ καλή ομάδα που εντυπωσίασε τους πάντες στην Football League και έναν εντυπωσιακό φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα μας στην χρονιά που ολοκληρώθηκε πρόωρα".

Για τον Εργοτέλη και τους φιλάθλους του: "Ξέρω και εκτιμώ αφάνταστα πόσο θέλει ο κόσμος του Εργοτέλη να επιστρέψω. Δεν κρύβω πως το θέλω κι εγώ! Ουσιαστικά είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Αν ο Εργοτέλης ενδιαφερθεί δεν μπορώ να πω όχι!"

Για την ΑΕΚ: "Είμαι τυχερός και ευλογημένος που φόρεσα τη φανέλα της με τον δικέφαλο. Η ΑΕΚ είναι κάτι πολύ μεγάλο και θα γίνει μεγαλύτερη στο δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια!"

Για τον Τραϊανό Δέλλα: "Χαίρομαι πολύ για την τιμή που του έκανε η ΟΥΕΦΑ να τον αναδείξει στους πέντε καλύτερους στόπερ των Euro! Το άξιζε αφού ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι όμως επίσης ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο ποδόσφαιρο. Βλέπετε, τον είχα προπονητή"...

Για τον ΟΦΗ: Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει πετύχει ήδη τον στόχο της Ευρώπης. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι στην ομάδα που πέτυχαν κάτι τέτοιο με μια φιλοσοφία σταθερή που εμένα προσωπικά μου αρέσει.

Για τους επιθετικούς του ΟΦΗ: Ο επιθετικός θέλει ψυχολογία. Ξέρω τον Δημητρη Μάνο, ξέρω τι παίκτης είναι και πιστεύω πως μπορεί να επανέλθει στα γνωστά του επίπεδα. Όσο για τον Φιγκεϊρέντο η αλήθεια είναι πως είχε ένα διάστημα που τα πήγε περίφημα. Στο ποδόσφαιρο όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να μένουν ίδια¨...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News