Ποδόσφαιρο

Τζώρτζογλου: Έδωσε απάντηση στον Αλέξη Κούγια

"Αν κάποιος πρέπει να ελεγχθεί από την Δικαιοσύνη αυτός είναι ο Αλέκος με τα γραφόμενα του..."

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Nίκος Τζώρτζογλου θέλησε μέσω  της προσωπικής του σελίδας στο Facebook να δώσει την απάντησή του στον Αλέξη Κούγια μετά και τα όσα ακολούθησαν της χθεσινής Γ.Σ της ΕΠΟ.

Ο κ. Τζώρτζογλου αναφέρει τα εξής:

«Όσον αφορά την συνήθους ύφους δήλωση του κου Άλεκου Κουγια για τα λεχθέντα στην ΓΣ της ΕΠΟ έχω να πω το εξής:

Ο λόγος μου ήταν ενώπιον της Τακτικής θεσμικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ της οποίας είμαι μέλος και ενώπιον των νόμιμων εκπροσώπων της UEFA και στηρίχθηκε μόνο σε αληθή και ήδη δημοσιευμένα γεγονότα.

Στόχος η στηλίτευση πρακτικών και τακτικών που μόνο ζημιά κάνουν στο ποδόσφαιρο που υπηρετούμε όλοι μας.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά του Αλέκου στο παρελθόν με ψεύδη και φαντασιώσεις, μόνο στόχο έχουν την προσφιλή για αυτόν δημοσιότητα, αρνητική η θετική καμία σημασία δεν έχει για αυτόν.

Αν κάποιος πρέπει να ελεγχθεί από την Δικαιοσύνη αυτός είναι ο Αλέκος με τα γραφόμενα του.

Όμως είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω ενώπιον των οργάνων της Δημοκρατικής πολιτείας μας με όπλα την αλήθεια, τους παράγοντες και τους οπαδούς ενός καθαρού ποδοσφαίρου στην χώρα μας, αλλά και τα γεγονότα όπως κατά χιλιάδες δημοσίως παρατίθενται και έγκριτα δημοσιεύονται.

Αααα... Να προσθέσω στα της ΓΣ ότι στο αναφερθέν από εμένα «γκουγκλάρισμα» να βάλουν οι συνάδελφοι μου και τον όρο «πλαστές ποδοσφαιρικές ενημερότητες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια