Δαμάστα: Σούπερ ενίσχυση στην επίθεση με Νίκο Βαλαβανόπουλο

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Σούπερ ενίσχυση στην επίθεση με Νίκο Βαλαβανόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 25χρονος επιθετικός ετοιμάζεται για την επιστροφή στο Ηράκλειο

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Δαμάστα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Βαλαβανόπουλου.

Ο 25χρονος επιθετικός έχει «γεμάτες» χρονιές και πολλά γκολ στη Γ’ Εθνική, αποτελώντας… εγγύηση για το σκοράρισμα.

Στο Ηράκλειο είχε βρεθεί και στο παρελθόν αγωνιζόμενος με τη φανέλα του ΠΟΑ.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Ένας από τους γκολτζήδες της Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια εντάσσεται από σήμερα επίσημα στην οικογένεια της Δαμάστας.

Ο λόγος για τον Νίκο Βαλαβανόπουλο, έναν «κανονιέρη» των γηπέδων της Γ’ Εθνικής, με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες στην καριέρα του! Σε ηλικία 25 ετών, ο υψηλόσωμος φορ ήταν εδώ και πολύ καιρό στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας προκειμένου να αποτελέσει το επιθετικό όπλο την νέα ποδοσφαιρική σεζόν και πρόκειται για άλλη μια επιτυχία της Δαμάστας και του τεχνικού διευθυντή κ. Γιάννη Νικηφόρου, καθώς πολλές ήταν οι ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα που είχαν χτυπήσει την πόρτα του Βαλαβανόπουλου για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Τελικά όμως συμφώνησε με την Δαμάστα και σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, καθώς είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό από την επιτυχημένη παρουσία του στον ΠΟΑ την σεζόν 2014-15. Τότε είχε αγωνιστεί με τον ΠΟΑ στην Α1 ΕΠΣΗ και είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος κατάγεται από την Καβάλα και το ποδοσφαιρικό του ξεπέταγμα το έκανε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, παίζοντας και στην Κ19 της Ξάνθης με προπονητή τον Ηρακλειώτη Μάριο Ζερβίδη.

Από την Κ19 της Ξάνθης το 2014 πήρε μεταγραφή για τον ΠΟΑ και αγωνίστηκε στην Α1 ΕΠΣΗ. Αποχώρησε το επόμενο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στην Καβάλα και έπαιξε στον Ηρακλή Καβάλας, κατακτώντας το τοπικό πρωτάθλημα και βγαίνοντας πρώτος σκόρερ. Επόμενος προορισμός του το 2016-2017 ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική όπου σημείωσε 8 γκολ. Η επόμενη διετία από το 2017-18 και 2018-19 ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, παίζοντας στην ομάδα του τόπου του την Καβάλα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Την πρώτη σεζόν σημείωσε 18 γκολ και την δεύτερη 15 γκολ.

Την δεύτερη σεζόν με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη, η Καβάλα κατέκτησε και τον τίτλο στην Γ’ Εθνική και την άνοδο στην Football League. Την περσινή σεζόν 2019-2020 ο Νίκος Βαλαβανόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Πανθηραϊκός και έπαιξε στην ομάδα της Σαντορίνης σημειώνοντας 10 τέρματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζουν τον Νίκο Βαλαβανόπουλο στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική».

Η Δαμάστα καλωσόρισε το Νίκο Βαλαβανόπουλο με το παρακάτω βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News