Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ κατά Αυγενάκη: «Εξυπηρετεί συμφέροντα με επικίνδυνη τακτική»

Επίθεση από την «Ένωση» για την επίμαχη διάταξη

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ επιτίθεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» τονίζουν ότι εξυπηρετεί συμφέροντα κι ότι επιχειρεί να προκαλέσει προβλήματα στην ΠΑΕ και στον Δημήτρη Μελισσανίδη με τροπολογία (μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης).

Σε αυτή επαναφέρεται το κώλυμα που είχε (και το οποίο είχε καταργηθεί μετά από τροπολογία Βασιλειάδη) ελέω ΟΠΑΠ ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης.

Από την ΑΕΚ εκτιμούν ότι δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, διότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε κάνει χρήση καμίας παύσης του κωλύματος όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο η κίνηση του Αυγενάκη ερμηνεύεται ως προσπάθεια για να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά.

Η ανακοίνωση: «Για μία ακόμα φορά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, δεν διστάζει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο και να επιβεβαιώσει τα συμφέροντα. τα οποία εξυπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας του, επιχειρώντας ξεκάθαρα στην τροπολογία, την οποία με την υπογραφή του κατέθεσε, για τα κωλύματα των αθλητικών παραγόντων, να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ.

Όσο κι αν οι προσπάθειές του για μία ακόμα φορά θα πέσουν στο κενό και επί της ουσίας το μόνο που πετυχαίνει είναι η δημιουργία εντυπώσεων και η καλλιέργεια πλαστών επιχειρημάτων σε συγκεκριμένους ανταγωνιστές μας στο άμεσο μέλλον, αφού την ΑΕΚ δεν μπορεί καν να την ακουμπήσει, η μεθόδευσή του δεν παύει να είναι ενδεικτική των προθέσεών του να δημιουργεί σε μόνιμη βάση προσκόμματα και εμπόδια σε βάρος της ομάδας μας.

Η τακτική Αυγενάκη είναι το λιγότερο επικίνδυνη και το τελευταίο που θα επιθυμούσαμε θα ήταν, για μία ακόμα φορά, να εκθέσει την ελληνική κυβέρνηση για ιδιοτελείς του σκοπούς και χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

Καλούμε τον Υπουργό να παραιτηθεί άμεσα από την ύποπτη μεθόδευση να περάσει τροπολογία για τα κωλύματα των αθλητικών παραγόντων μέσω του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μην τολμώντας για προφανείς λόγους να το πράξει μέσω του Υπουργείου Πολιτισμού, να αποσύρει τη φωτογραφική του διάταξη και να αντιληφθεί -έστω και την ύστατη ώρα- ότι είναι Υφυπουργός αρμόδιος για ολόκληρο τον ελληνικό Αθλητισμό και όχι υπηρέτης συμφερόντων, νοθεύοντας συστηματικά τον επιχειρηματικό και ποδοσφαιρικό ανταγωνισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια