Super League 2: Παραμένει στον αέρα η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Παραμένει στον αέρα η επανέναρξη του πρωταθλήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πάρθηκε απόφαση στην σημερινή τηλεδιάσκεψη, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες

Δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, δεν πάρθηκε ουδεμία απόφαση και έβαλαν... άνω τελεία στο Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λίγκας 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (15/6).

Ουσιαστικές εξελίξεις, λοιπόν, δεν προέκυψαν για το μέλλον του πρωταθλήματος, αφού είναι απαραίτητο να προηγηθεί την προσεχή Τετάρτη (17/6) η συνάντηση της ορισθείσας επιτροπής με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα 1, προκειμένου να εξαντληθεί κάθε συζήτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Έτσι, η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί, είτε την Παρασκευή (19/6) είτε εντός του σαββατοκύριακου (20-21/6), αν και στόχος παραμένει να υπάρξει επιστροφή των ομάδων στη δράση με τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στις 29 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδας Λεουτσάκος ενημέρωσε τις ομάδες για τις συζητήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον ΠΣΑΠ και την ΕΡΤ και αναμένονται οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: a-sports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News