Champions League: Κερδίζει πόντους η Μαδρίτη για τον τελικό

Ποδόσφαιρο
Champions League: Κερδίζει πόντους η Μαδρίτη για τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η UEFA θα αποφασίσει για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Οι διεργασίες για τον τελικό του Champions League συνεχίζονται, με την διαφορά ότι η Μαδρίτη προβάλλει τώρα το φαβορί… προσπερνώντας την Λισαβόνα.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος της ισπανικής πρωτεύουσας καθώς αναμένονται οι κρίσιμες αποφάσεις της UEFA για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της.

Είναι γνωστό ότι τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθούν τον Αύγουστο, αλλά παραμένει αμφίβολο αν θα γίνουν κανονικά διπλοί αγώνες στα προημιτελικά και στα ημιτελικά ή θα προτιμηθεί φάιναλ-8 ή φάιναλ-4.

Επίσης, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως πρόθεση της UEFA είναι να διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι στη Λισαβόνα.

 «Γνωρίζω ότι υπάρχουν διεργασίες ώστε ο τελικός να γίνει στη Μαδρίτη. Η διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, όπως είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα δείξει σε όλο τον κόσμο ότι έχουμε επιστρέψει, ότι υπάρχει κανονικότητα, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά. Περάσαμε μια δραματική κατάσταση, αλλά μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε ότι καταφέραμε να το ξεπεράσουμε», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ Αλμέιδα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News