To Τυμπάκι «αγκάλιασε» τον Τίτο Κουτεντάκη

Ποδόσφαιρο
To Τυμπάκι «αγκάλιασε» τον Τίτο Κουτεντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινημένος ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ για την στήριξη που έλαβε από τον τόπο του 

Υπό άλλες συνθήκες ο Τίτος Κουτεντάκης τους προηγούμενους μήνες θα αγωνίζονταν με την Εθνική U17 στην Τουρκία, στην Elite Round του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και παράλληλα θα διεκδικούσε με την Κ17 του ΠΑΟΚ το αντίστοιχο πρωτάθλημα στην Super League.

H πανδημία του κορωνοϊού όμως διέκοψε κάθε αγωνιστική υποχρέωση και από την Θεσσαλονίκη τον έφερε κοντά στην οικογένειά του στο Τυμπάκι. Για 2,5 περίπου μήνες όμως ο ίδιος δεν σταμάτησε ούτε… μέρα να γυμνάζεται ατομικά, προκειμένου να διατηρήσει την φυσική του κατάσταση. Σε αυτή την προσπάθεια ο ΑΟΤ και το Τυμπάκι τον αγκάλιασαν και τον στήριξαν, έχοντας όλο το γήπεδο στην διάθεσή του!

Ο 17χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει πλέον επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας πλέον προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία με το βλέμμα στη νέα σεζόν και την προώθησή του στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, με συγκίνηση αναφέρεται σε ευχαριστήρια δήλωσή του στην στήριξη που είχε όλο αυτό το διάστημα από τον τόπο του, τους ανθρώπους του ΑΟΤ και ασφαλώς από τον Νίκο Κουρουθιανάκη, που αυτούς τους μήνες είχε γίνει η… σκιά του και δεν έλειψε λεπτό από δίπλα του…

Η δήλωση του Τίτου Κουτεντάκη:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου για την βοήθεια και την στήριξη, που μου παρείχε στις δύσκολες μέρες της πανδημίας που βιώσαμε.

Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αντώνη Λαμπράκη και τον γενικό αρχηγό Μαντζώρο Γρηγόρη.

Ήμουν ένας από τους τυχερούς στην ατυχία που μας βρήκε καθώς είχα στην διάθεση μου ένα γήπεδο σε πολύ καλή κατάσταση για να προπονούμαι.

Επίσης, ευχαριστώ τον Γεώργιο Κουρτάκη και το γυμναστήριο «Smart Gym» για την παραχώρηση οργάνων γυμναστικής.

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς τον προπονητή μου Νίκο Κουρουθιανάκη για τις καθημερινές προπονήσεις μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News