Συνελήφθη με όπλα και ναρκωτικά ο διαιτητής του ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Συνελήφθη με όπλα και ναρκωτικά ο διαιτητής του ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη του Σλοβένου ρέφερι Σλάβκο Βίντσιτς…

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς, ο οποίος σφύριξε φέτος το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός συνελήφθη σε βίλα οργίων στην Βοσνία, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά.

Σάλο έχει προκαλέσει η σύλληψη του 40χρονου Σλοβένου διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς σε βίλα οργίων στην βοσνιακή πόλη Μπιεγέλινα. Ο Βίντσιτς, ο οποίος επί σειρά ετών ήταν το δεξί χέρι του διάσημου ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα και εδώ και 10 χρόνια διευθύνει αγώνες στο υψηλότερο επίπεδο, συνελήφθη μαζί με άλλους 26 άντρες και 9 γυναίκες σε μία καλά συντονισμένη επιχείρηση της τοπικής αστυνομίας με την επωνυμία Crystal (με την συνεργασία των αρχών από Σερβία και Σλοβενία), που είχε βάλει στο μάτι την διοργανώτρια αυτών των «πάρτι» Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, πιο γνωστή ως Τιγιάνα Αϊφον!

Στην βίλα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (κοκαΐνη) και όπλα, ενώ η Μαξίμοβιτς συνελήφθη εν πλω όταν προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στο σπίτι βρέθηκαν 14 πακέτα με συνολικά 46 γραμμάρια κοκαΐνης, 10 όπλα, 3 αλεξίσφαιρα, πάνω από 20.000 ευρώ σε διάφορα νομίσματα, κινητά, λάπτοπ, τα οποία εξετάζονται από τις αρχές.

Η Μαξίμοβιτς κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται, ενώ σε 16 θα απαγγελθούν κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για σημαντική επιτυχία, αφού θεωρούν ότι είναι μέλος μίας μεγάλης διεθνούς σπείρας που είναι αναμεμειγμένη σε εμπόριο ναρκωτικων, πορνεία και κλοπές.

Ο Βίντσιτς σφύριξε φέτος και αγώνα της Super League και πιο συγκεκριμένα τον επεισοδιακό αγώνα της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, που έληξε ισόπαλος με 2-2, ενώ στο παρελθόν είχε σφυρίξει άλλους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες στην Τούμπα (το φετινό 2-2 με τον Άγιαξ και το 0-0 με την Φιορεντίνα) αφήνοντας με σοβαρά παράπονα τον Δικέφαλο.

Πέρυσι είχε σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα πλέι-οφ του Europa League, ενώ το καλοκαίρι του 2016 είχε διευθύνει και την αναμέτρηση Αρούκα - Ολυμπιακός ξανά για τα πλέι-οφ του Europa League.

Βίντσιτς: «Βρέθηκα τυχαία εκεί»

Σε σύμπτωση αποδίδει την παρουσία του στο συγκεκριμένο πάρτι, ο Σλοβένος διαιτητής. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών της Σλοβενίας Βλάντο Σάιν με δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι ο Βίντσιτς είναι ανάμεσα στους συληφθέντες ωστόσο τόνισε πως: «όλο αυτό ήταν ένας συνδυασμός άτυχων συνθηκών», προσθέτοντας ότι ο γνωστός διαιτητής βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος ώρα.

Ο ίδιος ο Βίντσιτς μίλησε σε ιστοσελίδα της Σλοβενίας και έδωσε την δική του οπτική γωνία επί του θέματος: «Ήμουν στην πόλη για δουλειές και μετά από ένα επαγγελματικό δείπνο με συνεργάτες μας προσκάλεσαν να πάμε σε ένα πάρτι, πρόσκληση την οποία δεχθήκαμε. Ήταν εκεί περίπου 40 άτομα, σχεδόν κανέναν τους δεν γνώριζα. Μετά από λίγο ήρθε η έφοδος της αστυνομίας. Μας πήγαν για ανάκριση και τους εξήγησα ότι δεν ήξερα κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους εκεί και πρόσθεσα ότι πρέπει να με αφήσουν να επιστρέψω στην Σλοβενία».

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News