ΟΦΗ: Έγινε μελέτη που έπεισε τη Λίγκα να ψηφίσει για την παρουσία φιλάθλων

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Έγινε μελέτη που έπεισε τη Λίγκα να ψηφίσει για την παρουσία φιλάθλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας;", είπε μεταξύ άλλων σήμερα ο Ηλίας Πουρσανίδης...

Στη συνεδρίαση της Super League που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, η πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο (20%) ψηφίστηκε απ’ τις ομάδες και θα κατατεθεί πρόταση της Super League στην κυβέρνηση. Ο ΟΦΗ, με τον Ηλία Πουρσανίδη πήγαν σήμερα στη λίγκα και κατέθεσαν συγκεκριμένη μελέτη, στην οποία συμπεριλαμβανόταν ακόμα και η εταιρία διαχειρισης των εισιτηρίων  (ticketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του. Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο ΟΦΗ δε σταμάτησε ποτέ τη μελέτη της πρότασης, ώστε να παρουσιαστεί κάτι ολοκληρωμένο στην κυβέρνηση και να μπει από φέτος η βάση για την επόμενη σεζόν.

Αυτό μάλιστα που είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Πουρσανίδης είναι ότι:  "Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο (εννοώντας μπουτικ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News