Ποδόσφαιρο

CAS: Χωρίς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό οι εκδικάσεις των επόμενων μηνών!

Το CAS ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα εκδίκασης υποθέσεων μέχρι τα τέλη Αυγούστου

Μπορεί το CAS να ενημέρωσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ ότι οι προσφυγές των δύο ομάδων θα συνεκδικαστούν, ωστόσο μέχρι τις 24 Αυγούστου - τουλάχιστον προς το παρόν - αυτή η συνεκδίκαση δεν υπάρχει στο... πρόγραμμα.

Ειδικότερα, το CAS ανακοίνωσε σήμερα όλη τη λίστα των υποθέσεων που θα εκδικαστούν μέχρι και το τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, χωρίς να υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός προσέφυγε ζητώντας να υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη και οι Θεσσαλονικείς για να καταπέσει η ποινή αφαίρεσης βαθμών που τους επέβαλε το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ. Προφανώς, η υπόθεση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο έρευνας από το CAS και οι δικηγόροι των δύο ομάδων θα πρέπει να... κάνουν υπομονή για τον ορισμό ημερομηνίας της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική λίστα φαίνεται ότι η υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι είναι η μοναδική που θα εκδικαστεί επί... τριήμερο! Από 8-10 Ιουνίου η αγγλική ομάδα θα γνωρίζει το μέλλον της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις δυο επόμενες σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια