default-image

ΑΟΑΝ: Ευχαριστούμε την κοινωνία του Αγίου Νικολάου για τη στήριξη

Ποδόσφαιρο
ΑΟΑΝ: Ευχαριστούμε την κοινωνία του Αγίου Νικολάου για τη στήριξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση που αναφέρεται και στη συνέχεια...

Ο ΑΟ Αγίου Νικολάου με σημερινή του ανακοίνωση ευχαριστεί την κοινωνία του Αγίου Νικολάου για τη στήριξη της στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα και αναφέρεται στη συνέχεια...

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/2020, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλη την κοινωνία του Αγίου Νικολάου για την θερμή και έμπρακτη υποστήριξη με κάθε τρόπο στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας μας στην Γ’ εθνική. Ακόμη, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και βέβαια τους χορηγούς, όπου χωρίς αυτούς και την οικονομική τους βοήθεια δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη αυτή η μεγάλη αλλαγή που ξεκινήσαμε και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό στο σωματείο μέσα σε μόλις μερικούς μήνες. Τους φιλάθλους της ομάδας μας που ήταν δίπλα σε κάθε παιχνίδι, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, δίνοντας δύναμη σε όλους στην όλη πορεία. Ακόμη, τον Δήμο Αγίου Νικολάου, την Περιφέρεια Κρήτης και τα ΜΜΕ.

Ενημερώνουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο παραμένει ως έχει δίπλα στο σωματείο, όπου ως μέλη του θα κληθούμε σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες οι οποίες διαμορφώνονται, να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΑΟΑΝ αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του. Ζητάμε την στήριξη όλης της κοινωνίας του Αγίου Νικολάου, γνωρίζοντας ασφαλώς τις δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν, ώστε να προσπαθήσουμε και πάλι όλοι μαζί η ομάδα μας να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή και να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Ο σχεδιασμός ξεκινάει άμεσα για την επόμενη ημέρα, η οποία θα είναι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σαφώς πιο δύσκολες."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News