Ποδόσφαιρο

Super League: "Χτύπησε καμπανάκι" από το οικονομικό πρόβλημα!

Οι σκέψεις και οι επιθυμίες των ομάδων για τη συνέχεια...

Ο βραχνάς για τη Super League είναι οικονομικος και εμφανίστηκε και στη σημερινή τηλεδιάσκεψη...

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος συζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που γεννά η πανδημία και στο ποδόσφαιρο.

Προτάθηκε, μεταξύ άλλων, να ζητηθεί ακόμη μεγαλύτερη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια από το 22%, στο οποίο μειώθηκε πρόσφατα...

Επίσης συζητήθηκε η λύση να σταματήσει η Super League ν' αποδίδει το 5% από τα συμβόλαια στην ΕΠΟ, ενώ παράλληλα ύστερα από παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη, τονίστηκε η ανάγκη να διοχετευθεί στις ομάδες μέρους του ποσού των 4.000.000 ευρώ που δίνει η ευρωπαϊκή (UEFA) στην ελληνική ομοσπονδία (ΕΠΟ) ως έκτακτη ανάγκη.

Παράλληλα, έπεσε ξανά στο τραπέζι η πρόταση για διεκδίκηση ποσοστού από το Στοίχημα, κάτι που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των ομάδων.

Τα τηλεοπτικά δεν ήταν δυνατόν να μείνουν εκτός συζήτησης, παρά το γεγονός ότι η ατζέντα του Δ.Σ ήταν διαφορετική. Τέθηκε επί τάπητος το θέμα της κεντρικής διαχείρισης ενώ υπήρξαν ομάδες που ζήτησαν από τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, να έρθει σε επαφή με τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια