Ιωαννίδης για Κουκουλάκη: «Έφυγε ένας μεγάλος της ηρακλειώτικης διαιτησίας»

Ποδόσφαιρο
Ιωαννίδης για Κουκουλάκη: «Έφυγε ένας μεγάλος της ηρακλειώτικης διαιτησίας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το συγκινητικό μήνυμα του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΗ και οι ιστορικές φωτογραφίες της διαιτητικής τους συνύπαρξης

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος Ιωαννίδης είχε μια μακρά διαιτητική συνύπαρξη με τον εκλιπόντα Γιώργο Κουκουλάκη, κυρίως τα χρόνια της δεκαετίας του ’80 σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Ο κ. Ιωαννίδης με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Γιώργο Κουκουλάκη μαζί με μια σειρά ιστορικών φωτογραφιών…

«Έφυγε ένας μεγάλος της ηρακλειώτικης διαιτησίας ποδοσφαίρου, ο Γιώργος Κουκουλάκης,

Ξαφνιαστήκαμε όλοι στην διαιτητική οικογένεια με το άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Κουκουλάκη. Έφυγε εντελώς ξαφνικά αργά προχθές το βράδυ από κοντά μας. Λυπούμαστε πολύ που χάσαμε έναν συνάδελφο που είχε φτάσει στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι της διαιτησίας παίρνοντας το σήμα της FIFA, το 1986, που αποτέλεσε για εμάς του κρητικούς διαιτητές πρότυπο ανθρώπου, οικογενειάρχη και διαιτητή.

 Ο Γιώργος Κουκουλάκης αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική από την περίοδο 1979-80 μέχρι και την περίοδο 1989-90. Διετέλεσε πρόεδρο του Συνδέσμου Ηρακλείου τις περιόδους 1981-82, 1993-96, 1999-2000. Διετέλεσε μέλος της Κ.Ε.Δ. 1996-99. Παρατηρητής διαιτησίας Α’ Εθνικής μέχρι το 2004. Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας/Ε.Π.Σ. Ηρακλείου από το 1998 μέχρι το 2002. Μέλος της ΑΤΕΔ/ΟΔΠΕ από το 2002 μέχρι το 2004.

 Πολλές οι αγωνιστικές αναμνήσεις μου μαζί του, καθώς για τέσσερα χρόνια ήμουν βοηθός του στην Α’ Εθνική μέχρι το 1990 που σταμάτησε, σε τελικό Super Cup, σε διεθνή τουρνουά και διεθνή φιλικά παιχνίδια σωματείων καθώς και σε φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων νέων. Παρακολουθήσαμε μαζί το πρώτο μου παιχνίδι ως παρατηρητής στην Β’ Εθνική στην Ηλιούπολη τον Σεπτέμβρη του 2003. Ακόμα και περισσότερες οι αναμνήσεις μέσα από την κοινή αθλητική ζωή (σεμινάρια, προπονήσεις, τεστ αθλητικών δοκιμασιών).

Τέτοιες στιγμές τα λόγια περιττεύουν, είναι βέβαιο ότι η απουσία του από τον χώρο της διαιτησίας είναι τεράστια και γνωρίζοντας την προσφορά του, είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει ζωντανός μέσα μας.

 Εύχομαι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη και επίσης εύχομαι η αγαπημένη του οικογένεια, η σύζυγος του Άντα, τα παιδιά του Μιχάλη και Στέλιος με τις συζύγους τους, καθώς και τα εγγόνια του να έχουν δύναμη να τον θυμούνται.

 Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 Για την Επιτροπή Διαιτησίας/Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, ο πρόεδρος, Γιώργος Ιωαννίδης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News