Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ για Κουκουλάκη: «Από τις κορυφαίες και πλέον εμβληματικές μορφές»

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τον θάνατο του παλαίμαχου διεθνούς διαιτητή

Τα συλλυπητήριά της με ανακοίνωσή της για την απώλεια του Γιώργου Κουκουλάκη εξέφρασε και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τονίζοντας ότι «με τις ικανότητες και την ακέραια προσωπικότητά του άφησε πολύτιμη κληρονομιά για την πορεία της στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου». 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/ΕΠΟ εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την αδόκητη απώλεια του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος και προσήλωση επί δεκαετίες το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, ως διεθνής διαιτητής, παρατηρητής και μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ήταν μια από τις κορυφαίες και πλέον εμβληματικές μορφές που ανέδειξε η Ελληνική Διαιτησία και με τις ικανότητες και την ακέραια προσωπικότητά του άφησε πολύτιμη κληρονομιά για την πορεία της στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Αιωνία του η μνήμη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια