Ποδόσφαιρο

Γιώργος Κουκουλάκης: ΕΠΣΗ, διαιτησία και ομάδες τον αποχαιρετούν…

Συγκινητικό αντίο σε μια εμβληματική προσωπικότητα της ηρακλειώτικης διαιτησίας

Ο ξαφνικός θάνατος του παλαίμαχου διεθνούς διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη έχει φέρει θλίψη σήμερα στο ποδόσφαιρο και με συγκινητικό τρόπο η ΕΠΣΗ, η διαιτησία και οι ομάδες του Ηρακλείου τον αποχαιρετούν.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση των παιδιών του Μιχάλη και Στέλιου, ευχαριστούν πολύ για την συμπαράσταση και τα συλλυπητήρια και εξ’ αιτίας των ειδικών συνθηκών παρακαλούν θερμά να υπάρξει σεβασμός στην επιθυμία της οικογένειας ώστε η εξόδιος ακολουθία να τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά της η ΕΠΣΗ αναφέρει: «Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη. Ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά στην ηρακλειώτικη και κατ’ επέκταση στην ελληνική διαιτησία την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Τόσο εν ενεργεία διαιτητής, όπου μάλιστα ήταν ο πρώτος κρητικός διαιτητής ο οποίος χρίστηκε διεθνής με σήμα FIFA όσο και μετά το τέλος της διαιτητικής του πορείας στα γήπεδα. Συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και δίδαξε επί πολλά χρόνια σε νεότερους διαιτητές. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ήταν μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ πολλά χρόνια και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια της ηρακλειώτικης διαιτησίας…»

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, του οποίου υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος επί πολλά χρόνια τονίζει: «Με βαθιά οδύνη σήμερα το πρωί 26/4/2020 μάθαμε για τον θάνατο του αγαπημένου φίλου και μέλους του Συνδέσμου μας , Γιώργου Κουκουλάκη. Βαρύ το πένθος για την οικογένειά του. Βαρύ το πένθος για την ποδοσφαιρική οικογένεια της πόλης μας και όλης της Ελλάδας. Το ΔΣ του ΣΔΠΗ θα παραβρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος και αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο σωματείο Χαμόγελο του παιδιού». Συγκινητικά είναι και τα μηνύματα διαιτητών που τον χαρακτηρίζουν δάσκαλο καθώς δίπλα του έμαθαν πολλά για τη διαιτησία όπως ο Μιχάλης Γαρεφαλάκης, ο Τάσος Μαστορίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Χρήστος Χανιωτάκης κ.α. 

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης...

Βροχή είναι και τα συλλυπητήρια μηνύματα από τις ομάδες. Η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει: «Μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής διαιτησίας και κατ’ επέκταση του ελληνικού αθλητισμού, ο Γιώργος Κουκουλάκης, που ξεχώρισε για το ήθος και τις αρχές του, δεν είναι πια μαζί μας. Διέγραψε αξιόλογη πορεία στο χώρο του, τόσο ως εν ενεργεία διαιτητής όσο και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αποτελώντας μάλιστα τον πρώτο Κρητικό διαιτητή που χρίστηκε διεθνής με το σήμα της FIFA. Υπήρξε καθηγητής διαιτησίας, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτεχνης ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει: "Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Κουκουλάκη. Ο εκλιπών επί σειρά ετών προσέφερε στην ελληνική διαιτησία υπηρετώντας την με αφοσίωση, πίστη και τιμιότητα . Η απώλεια του προκαλεί θλίψη στην ποδοσφαιρική οικογένεια. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει", όπως επίσης συλλυπητήρια εξέφρασε και η διοίκηση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

Επίσης πολλές ομάδες του Ηρακλείου (ΠΟΑ, Ηρόδοτος, Δαμάστα, Μινωική, ΠΑΟΚ, Τριτωνία, Γούβες, ΕΓΟΗ, Ελπίδες κ.α.) έχουν εκφράσει με ανακοινώσεις τους τα συλλυπητήριά τους…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια