Γαλανόλευκος Φάρος: Σε δημοπρασία ιστορική φανέλα του Γκέκα

Ποδόσφαιρο
Γαλανόλευκος Φάρος: Σε δημοπρασία ιστορική φανέλα του Γκέκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα έσοδα θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδας ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ εδρεύει στα Χανιά και διαθέτει ένα μοναδικό στο είδος του Μουσείο με κειμήλια της Εθνικής Ελλάδας και άλλων Εθνικών Ομάδων απ’ όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, σε μια αξιέπαινη κίνηση, προσφέρει σε δημοπρασία τη φανέλα που φορούσε ο Φάνης Γκέκας στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Όπως ανακοίνωσε ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ, όλα τα έσοδα θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η ενημέρωση από το Γαλανόλευκο Φάρο αναφέρει τα εξής:

«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδας ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ και το μουσείο της Εθνικής μας, που βρίσκεται στα Χανιά, σε συνεννόηση με τον ΦΑΝΗ ΓΚΕΚΑ, συμμετέχει στην δράση του Υπουργείου Αθλητισμού ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ και προσφέρει σε δημοπρασία την φανέλα του, που φορούσε στις 24-6-14, στην νίκη της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού και μας έστειλε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στους 16 του Mundial της Βραζιλίας το 2014. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Βάζουμε όλοι πλάτη για την Ελλάδα μας, για να βγούμε δυνατότεροι και ενωμένοι.

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News