Κορωνοϊός: Κατασκευάζουν...φιλάθλους στη Λευκορωσία

Ποδόσφαιρο
Κορωνοϊός: Κατασκευάζουν...φιλάθλους στη Λευκορωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φωτογραφίες των προσώπων πάνω σε κούκλες στις κερκίδες, πούλησε εισιτήρια για αγώνα η Μπρεστ...

Η Λευκορωσία είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που εξακολουθεί να παίζει μπάλα εν μέσω κορονοϊού. Βέβαια, τα γήπεδα πλέον δεν έχουν τον ίδιο κόσμο όσο πριν. Έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας και προτιμούν να μένουν στο σπίτι για να παρακολουθούν τους αγώνες.

Η Ντινάμο Μπρεστ, θέλοντας να μη χάσει χρήματα, σκέφτηκε να κάνει κάτι απίθανο για τον αγώνα της Τετάρτης (8/4) με την Shakhtyor Soligorskwent, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Μία μέρα πριν από τον αγώνα, έθεσε προς πώληση εισιτήρια για εκείνους που δεν είχαν σκοπό να μεταβούν στο γήπεδο είτε λόγω ιού, είτε επειδή είχαν κάτι άλλο πιο σημαντικό να κάνουν.

Όποιος λοιπόν αγόραζε εισιτήριο, θα βρισκόταν στο γήπεδο εικονικά. Το πρόσωπό του θα φαινόταν στις εξέδρες, πάνω σε κούκλες μανεκέν. Θα εξασφάλιζε επίσης match programme και 10% έκπτωση σε προϊόντα της ομάδας.

Στο γήπεδο βρέθηκαν τελικά 813... πραγματικοί οπαδοί και άλλοι 70-80 εικονικά. Όπως και να 'χει, ήταν μια πολύ έξυπνη ιδέα εκ μέρους της Ντινάμο Μπρεστ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News